Η Ford θα προσφέρει 20 PHEV Transit σε μια ευρεία γκάμα εταιριών με επαγγελματικούς στόλους οχημάτων σε όλο τον Λονδίνο, όπως ο στόλος του Transport for London, προκειμένου να διερευνηθεί πώς αυτά τα van μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και ταυτόχρονα να ενισχύουν την παραγωγικότητα των χρηστών σε αστικές συνθήκες – που είναι το πιο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον για τα οχήματα. Το project υποστηρίζεται οικονομικά από το Advanced Propulsion Centre που είναι χρηματοδοτούμενο από τη Βρετανική Κυβέρνηση.

Ο δοκιμαστικός στόλος θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση σε ένα αστικό επιχειρηματικό «πλέγμα», χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τηλεματικής της Ford για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την οικονομική, λειτουργική και περιβαλλοντική απόδοση των οχημάτων, ώστε να γίνει κατανοητό πώς μπορούν να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εξέλιξη ενός δοκιμαστικού στόλου με 20 Transit Custom PHEV έχει υποστηριχτεί με χορήγηση πλέον των £4,7 εκατομμυρίων από το Advanced Propulsion Centre. Τα van σχεδιάζονται και εξελίσσονται στο τεχνικό κέντρο της Ford, στο Dunton της Βρετανίας και στο Prodrive Advanced Technology στο Banbury, U.K., με πρόγραμμα υποστήριξης από την Revolve Technologies.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,