Για δέκατη συνεχή χρονιά ανακηρύσσεται το «Καλύτερο Αυτοκινούμενο Τροχόσπιτο 2017” από τους αναγνώστες του Promobil, του ειδικού γερμανικού περιοδικού, το οποίο επί 25 χρόνια αποτελεί βαρόμετρο για τις τάσεις που επικρατούν στην κατηγορία των αυτοκινούμενων.

Για άλλη μια φορά το Ducato, όχημα που αποτελεί βάση για πληθώρα αυτοκινούμενων παραλλαγών από διάφορους κατασκευαστές, επικράτησε έναντι των ανταγωνιστικών αντίστοιχων προτάσεων. Ο κ. Roberto Fumarola, head of bodywork της FCA EMEA και ο κ. Bernd Wachtel, head of bodywork της FCA Germany AG, θα παραλάβουν το βραβείο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση CMT της Στουτγάρδης, της σημαντικότερης έκθεσης στην Ευρώπη που είναι αφιερωμένη στα τροχόσπιτα, στην αυτοκίνηση και στον τουρισμό.

Το Ducato, ήταν το best seller του 2016 σε 13 χώρες στην κατηγορία camper van. Σήμερα, τρεις στους τέσσερις ιδιοκτήτες τροχόσπιτων ταξιδεύουν με οχήματα που έχουν ως βάση το Ducato, το οποίο αποτελεί την επιλογή 500.000 και πλέον οικογενειών συνολικά για πάνω από 10 χρόνια. Από το 1981, τα κορυφαία χαρακτηριστικά του έχουν τελειοποιηθεί σταδιακά, μετατρέποντας το Ducato σε έναν ισχυρό διαμορφωτή τάσεων, έχοντας παραχθεί πάνω από 10.000 παραλλαγές και πουληθεί σε πάνω από 80 χώρες ανά τον κόσμο. Με λίγα λόγια, το Ducato είναι ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο και σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,