Η ναυαρχίδα φορτηγών της MAN, το TGX πρόκειται να διατεθεί και σε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, μόλις 100 φορτηγών με την ονομασία PerformanceLine.

 

Η εν λόγω έκδοση παρουσιάστηκε στην φετινή ΙΑΑ και η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017. Πρόκειται για μια πρόταση του κατασκευαστή που περιλαμβάνει έναν αριθμό ειδικών χαρακτηριστικών που αφορούν στην αισθητική της καμπίνας, εσωτερικά και εξωτερικά. Θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με τον κορυφαίο κινητήρα των 640 ίππων.

Εξωτερικά  το MAN TGX PerformanceLine ξεχωρίζει από τις εφαρμογές χρωμίου σε διάφορα σημεία, από ένα προστατευτικό σε ανθρακί χρώμα χαμηλά στη μάσκα, από το περίβλημα των καθρεπτών, ενώ υπάρχουν δύο αεροτενόροι και το ειδικό λογότυπο της έκδοσης.

Επιπρόσθετα, οι λεπτομέρειες σε μπλε χρώμα τονίζουν το εσωτερικό της καμπίνας. Μπλε ραφές στο δερμάτινο τιμόνι, μπλε ζώνες ασφαλείας και μπλε κουρτίνες είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που συνδυάζονται με το βουρτσισμένο αλουμίνιο στο ταμπλό αλλά και το λογότυπο της έκδοσης. Φυσικά οι όλες οι εσωτερικές επενδύσεις και τα καλύμματα των καθισμάτων αποτελούνται από συνδυασμό δέρματος και alcantara.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,