Η Renault Trucks προσφέρει τώρα μια ειδική έκδοση High Edition του μοντέλου Τ, δηλαδή της ναυαρχίδας στην γκάμα φορτηγών της. Η εν λόγω έκδοση του φορτηγού διεθνών μεταφορών έρχεται με μια σειρά από χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το σχεδιασμό της και ενισχύουν την οδηγική άνεση. Στυλάτο μαύρο χρώμα, ζάντες αλουμινίου και carbon πινελιές είναι μερικά από αυτά.

Άξιος διάδοχος του Renault Magnum, το απόλυτα επίπεδο πάτωμα του Renault T High καθιστά την καμπίνα εξαιρετικά ευρύχωρη, γεγονός που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους οδηγούς διεθνών μεταφορών.

H εσωτερική διακόσμηση του φορτηγού υπογραμμίζεται από λεπτές κόκκινες γραμμές που ταιριάζουν με τις κόκκινες χειρολαβές. Η καμπίνα του οδηγού περιλαμβάνει βελούδινες επενδύσεις, δερμάτινη ταπετσαρία και carbon λεπτομέρειες. Για επιπλέον άνεση, το τιμόνι και τα δύο υποβραχιόνια του οδηγού του T High Edition είναι διαθέσιμα σε δέρμα. Άλλα χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν την εσωτερική ατμόσφαιρα της σειράς Τ, περιλαμβάνουν απαλό φωτισμό από προβολείς κατά μήκος των διόδων όταν ο οδηγός αναπαύεται και κόκκινα φώτα για μέγιστη άνεση κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Η T High Edition διαθέτει κινητήρα 13 λίτρων, απόδοσης 520 ίππων με σύστημα ψεκασμού common rail  και -για τη βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου- το πακέτο καυσίμου Eco + με Optivision, το σύστημα cruise control της Renault Trucks εφοδιασμένο με GPS. Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με αεροδυναμικά βοηθήματα όπως  εκτροπείς αέρα οροφής και πλευρικούς. Για να μεγιστοποιήσει την ενεργητική ασφάλεια, αυτή η ειδική σειρά είναι εξοπλισμένη με το πακέτο Protect, το οποίο περιλαμβάνει adaptive cruise control και προβολείς Xenon.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,