Η ΗELLA, ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά, ανέπτυξε τη νέα σειρά φώτων Shapeline για επαγγελματικά οχήματα. Με το σύνθημα «Think modular», η HELLA παρουσίασε λύσεις που επιτρέπουν στους κατασκευαστές να συνδυάσουν συστήματα φωτισμού σε ένα αρθρωτό σύστημα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται με ευελιξία στις προκλήσεις.

Η νέα σειρά Shapeline έχει αρθρωτό σχεδιασμό. Πίσω φώτα, φώτα φρένων, δείκτες κατεύθυνσης και θέσης είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μπορούν να συνδυαστούν. Αυτό επιτρέπει στους κατασκευαστές εμπορικών οχημάτων να δώσουν σε μικρές ή μεγάλες σειρές οχημάτων μια ξεχωριστή εμφάνιση. Ένα μεγάλο όφελος σε αυτές τις σειρές φωτισμού είναι το γεγονός ότι είναι συμβατό για πολλαπλές τάσεις, κάτι που τα καθιστά κατάλληλα για συστήματα 12 και 24 volt.

Η σειρά Shapeline είναι διαθέσιμη σε δυο διαφορετικές σχεδιαστικές σειρές: την κλασική ίσια-γραμμή Tech design και τον δυναμικό καμπυλωτό σχεδιασμό Style design. Και στις δυο παραλλαγές, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί φακοί παρέχουν ομοιογενή εμφάνιση κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή τους.

Η HELLA έχει αναπτύξει έναν online διαμορφωτή για τη νέα σειρά. Ο διαμορφωτής επιτρέπει σε σχεδιαστές και κατασκευαστές να πειραματιστούν με το φωτισμό του οχήματός τους και να διαμορφώσουν τον δικό τους σχεδιασμό για τον μπροστινό, πλαϊνό και πίσω φωτισμό με ένα κλικ. Αφού επιλέξουν το όχημα, τότε διαφορετικές μονάδες LED μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα στην προτιμώμενη θέση πάνω στο όχημα. Ο διαμορφωτής λαμβάνει αυτόματα υπόψη του, είτε τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ECE R48 είτε αντίστοιχα τους Αμερικάνικους SAE. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν την επιλεγμένη διαμόρφωση του οχήματος ως αρχείο PDF.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,