Μια νέα λειτουργία ενσωματώνει τώρα η Renault Trucks στο σύστημα Optifleet με στόχο να βοηθήσει περεταίρω τους οδηγούς διεθνών μεταφορών σε σχέση με την οικονομική οδήγηση. Τους δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης και ατομικής αξιολόγησης των οδηγικών τους επιδόσεων σε συνδυασμό με την βέλτιστη χρήση των οχημάτων τους, μέσω ενός αλγόριθμου που βασίζεται στην 20ετή εμπειρία της μάρκας στην οικονομική οδήγηση.

Το νέο εργαλείο που έχουν αναπτύξει οι Γάλλοι της Renault για την αξιολόγηση του στυλ οδήγησης βασίζεται σε μια σειρά αντικειμενικών κριτηρίων. Έχοντας ενσωματώσει αυτό το εργαλείο στο Optifleet επιτρέπουν στους διαχειριστές στόλου να παρακολουθούν και να αναλύουν την απόδοση των οδηγών της επιχείρησης, μειώνοντας έτσι το κόστος χρήσης.

Δοκιμάζοντας πιλοτικά αυτή τη νέα λειτουργία σε μια μεταφορική επιχείρηση με στόλο 55 φορτηγών Renault, τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Ήταν για πρώτη φορά δυνατόν να αξιολογηθεί εάν ο οδηγός έχει κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση του φορτηγού, με ακριβή στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις του και τη δυνατότητα εντοπισμού των τομέων που χρήζουν βελτίωσης.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,