Πρόκειται για το νέο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρίας HELMA Α.Ε., σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στη Μαγούλα Αττικής, ένα κομβικό σημείο τόσο από πλευράς προσβασιμότητας όσο και λόγω της θέσης του ανάμεσα στις περισσότερες εταιρίες logistics που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Η εταιρία HELMA A.Ε., με έδρα τη Λεωφόρο Αθηνών 129 στην Αθήνα, ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. την Άνοιξη του 2013, ως επίσημος διανομέας φορτηγών ΜΑΝ, την οποία επεκτείνει μέσω της νέας μονάδας της και με υπηρεσίες συνεργείου.

Το κτιριακό συγκρότημα του νέου εξουσιοδοτημένου συνεργείου της εταιρίας στη Μαγούλα περιλαμβάνει μοντέρνο εξοπλισμό συνεργείου με μηχανογραφημένη αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών ΜΑΝ και άνετους χώρους γραφείων και υποδοχής πελατών, καθώς και χώρο εκπαίδευσης προσωπικού.

Με αφορμή τη συνεργασία της με τη ΜΑΝ, η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με μακρόχρονη εμπειρία στα οχήματα της ΜΑΝ, το οποίο βάση και της συνεχούς κατάρτισης του στα νέα συστήματα και υπηρεσίες ΜΑΝ, θα παρέχει στους κατόχους και εταιρείες φορτηγών ΜΑΝ, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστες υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή!

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,