Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ανέλαβε από 1η Μαΐου 2016 ο κ. Λουκάς Δρούκαλης, διαδεχόμενος τον κύριο Roland W. Schacht, ο οποίος ανέλαβε την θέση “Head of Regional Management Eastern Europe/ CIS στα κεντρικά της εταιρείας. Ο κ. Δρούκαλης, παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα, διατηρεί τη θέση του Διευθυντή After Sales.

Σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Δρούκαλης αναφέρει: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και πρόκληση, η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ΜΑΝ με την ανάθεση του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου. Έχοντας εδραιώσει μια δυνατή υποδομή στην Ελλάδα είμαι σίγουρος ότι, παρά την δύσκολη συγκυρία θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες και συνεργάτες μας, επενδύοντας παράλληλα στο μέλλον».

Ο κ. Δρούκαλης διαθέτει εργασιακή εμπειρία άνω των 23 ετών στον κλάδο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, εκ των οποίων τα 20 τελευταία έτη στην ΜΑΝ Ελλάς, στην οποία ξεκίνησε από την θέση του Διευθυντή Tεχνικής υποστήριξης, στη συνέχεια ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων Φορτηγών Οχημάτων και από το 2012 κατείχε τη θέση του Διευθυντή After Sales.

Ο κ. Δρούκαλης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Άαχεν Γερμανίας, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,