Ο Mats Hummels στοχεύει, σουτάρει και χτυπάει δοκάρι. Από εκεί, η μπάλα επιστρέφει στην οροφή ενός Opel Movano παρκαρισμένου πίσω από το τέρμα. Και αυτό υποτίθεται ότι είναι διαφήμιση για μία εταιρία αυτοκινήτων; Ναι επειδή οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μία παραδοσιακή διαφήμιση. Στη νέα επιτυχία της Opel στα social media, πρωταγωνιστούν αθλητές. Ωστόσο, πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο τα αστέρια της εταίρου της Opel Borussia Dortmund. Σύντομα  οι ντρίμπλες και τα σουτ μετατρέπονται σε συναρπαστική μονομαχία με τους ‘καθημερινούς ήρωες’ Movano, Vivaro και Combo και τους οδηγούς τους.

Τα αστέρια της Borussia Dortmund μένουν έκπληκτα από τις ικανότητες στο ποδόσφαιρο των υποτιθέμενων μαστόρων και τεχνιτών.

Αυτοί οι τεχνίτες αποδεικνύονται ότι είναι οι F2Freestylers, προφανώς οι πιο διάσημοι «τεχνικοί-ποδοσφαιριστές» (freestylers) στον κόσμο. Έχουν εντυπωσιάσει τη διαδικτυακή κοινότητα σε όλο τον κόσμο με τις ικανότητές τους. Επιπλέον, το δίδυμο επιδεικνύει τα κόλπα του και στο νέο διαφημιστικό της Opel. Το βίντεο με τις ντρίμπλες, τις ακροβατικές κινήσεις και τα ακριβή σουτ μέσα από το van έχει ξετρελάνει τους φίλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα Social video πάνω σε θέματα όπως ποδοσφαιρικές συνεργασίες, μηχανοκίνητος αθλητισμός ή άλλες εκδηλώσεις είναι ένας νέος πυλώνας επικοινωνίας της μάρκας Opel. Αυτά ενισχύουν τη συναισθηματική πιστότητα της μάρκας και προβάλλουν την Opel με εντυπωσιακό και αντισυμβατικό τρόπο. Ακριβώς αυτή είναι η δύναμή μας,» δήλωσε η CMO της Opel, Tina Müller.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,