Το Opel Combo αναδείχτηκε το καλύτερο στην κατηγορία high-top station wagon/small van στην Αναφορά Μεταχειρισμένων Οχημάτων DEKRA, βάσει αξιολόγησης των αυτοκινήτων σε κύριους τομείς όπως αυτοί προβλέπονται από τον νόμο.

«Μία αναγνώριση στην Αναφορά Μεταχειρισμένων Οχημάτων DEKRA είναι σημαντικό γεγονός, καθώς η ποιότητα των οχημάτων αξιολογείται ανεξάρτητα από την τιμή καταλόγου τους. Το Combo είναι πρότυπο μοντέλο στην κατηγορία του επειδή η αξιοπιστία του είναι βασικός παράγοντας κόστους κυρίως για τους επαγγελματίες» δήλωσε ο Frank Hägele, Διευθυντής του τμήματος Opel Fleet στην τελετή απονομής.

Η γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων είναι βασικός πυλώνας στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης DRIVE! 2022 της Opel. Μεταξύ άλλων, το σχέδιο περιλαμβάνει αύξηση των πωλήσεων LCV κατά 80%, στα 150.000 οχήματα το χρόνο. Τα Opel Combo, Vivaro και Movano είναι βασικοί παίκτες της εταιρίας σε αυτό το τμήμα της αγοράς.

Η ετήσια έκθεση που δημοσιεύεται από την DEKRA βασίζεται σε ειδική ανάλυση ελαττωμάτων που διαπιστώνονται κατά τη διάρκεια των κύριων ελέγχων και επιτρέπουν να εξάγονται συμπεράσματα σχετικά με την ποιότητα των οχημάτων. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται στις ζημιές των αναλώσιμων εξαρτημάτων όπως φρένα και αμορτισέρ. Η ανάλυση περιλαμβάνει περίπου 15 εκατομμύρια οχήματα που έχουν περάσει τους σχετικούς ελέγχους σε έντεκα διαφορετικές κατηγορίες.

 

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , , ,