Η CMT της Στουτγάρδης αποτελεί τη μεγαλύτερη ανοικτή έκθεση στο κοινό στην Ευρώπη που είναι αφιερωμένη στα τροχόσπιτα, στην αυτοκίνηση και στον τουρισμό, και η οποία πέρυσι προσέλκυσε πάνω από 240.000 επισκέπτες και περισσότερους από 2.000 εκθέτες. Φέτος, άνοιξε ήδη τις πύλες της στις 16 Ιανουαρίου, θα διαρκέσει έως και τις 24 Ιανουαρίου και στα περίπτερά της φιλοξενεί σχετικές προτάσεις από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες και αμαξοποιούς. Μια από αυτές τις προτάσεις είναι το Fiat Ducato Expediction Show Camper Van, ένα πρωτότυπο camper van που δεν διατίθεται προς πώληση αλλά σίγουρα φανερώνει τις δυνατότητες της μάρκας και τη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς.

 

Βασισμένο στο best-seller Fiat Ducato, που πρόσφατα κατέκτησε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο «Best Motorhome Base Vehicle 2016″, το Fiat Ducato 4×4 Expedition υιοθετεί μια διαμόρφωση με μακρύ μεταξόνιο με επιπλέον προεξοχή, υπερυψωμένη οροφή και ισχυρό κινητήρα 2,3 MultiJet II 150 ίππων. Απευθύνεται σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα υψηλής απόδοσης, ευκίνητο στο δρόμο και με μεγάλο, άνετο εσωτερικό χώρο.

Στο σχεδιασμό του συμμετείχαν κορυφαίοι συνεργάτες: η Tecnoform για τα εσωτερικά, η Olmedo για τα εξωτερικά μέρη και η Dangel για το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το τελευταίο είναι το δυνατό χαρακτηριστικό του μοντέλου: μόνιμο σύστημα τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη σε συνδυασμό με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερου μεγέθους ελαστικά. Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν στο Ducato 4×4 Expedition να αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση ακόμα και το χιόνι και να ικανοποιήσει τους καταναλωτές που απολαμβάνουν ένα σπορ τρόπο ζωής ακόμα και το χειμώνα.

Με αυτό το όχημα, η Fiat Professional εδραιώνει την τεχνογνωσία της και σχεδιάζει το άνοιγμα νέων προοπτικών στην κατηγορία των «Camper Van», που σήμερα ανέρχεται στο 25% της αγοράς αυτοκινούμενων στην Ευρώπη. Για πολλά χρόνια, τα χαρακτηριστικά του Ducato Van είναι κορυφαία για τους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων: ένα τετράγωνο, σε σχήμα κουτιού, πίσω τμήμα, ένας εξαιρετικός κύκλος στροφής που διευκολύνει τους ελιγμούς και ένα συμπαγές εμπρός μέρος και καμπίνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εξειδικευμένο site της Fiat, εδώ.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,