Με πάνω από 25.000  επισκέπτες και την εξαιρετική επιτυχία που κατέγραψαν οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις LOGI.C 2015, η μοναδική ελληνική έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Υπηρεσίες Logistics, «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015″, επιβεβαίωσε για 5η συνεχή διοργάνωση τη δυναμική της αγοράς, καθώς συγκέντρωσε τόσο την υποστήριξη της Πολιτείας, των Θεσμικών Φορέων του κλάδου, όσο και των δυναμικότερων επιχειρήσεων της αγοράς.

Οι  230 εκθέτες των παράλληλων εκθέσεων, οι εκατοντάδες επισκέπτες των Επιστημονικών Συνεδρίων και Εκδηλώσεων, επιβεβαίωσαν το ζωντανό ενδιαφέρον τους για την πορεία της αγοράς, παρά τη δύσκολη συγκυρία που διάγει η ελληνική επιχειρηματικότητα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες διοργανώσεις. Ο παλμός της επιχειρηματικότητας ήταν δυνατός καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Οι πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου ήταν εκεί, και δέχθηκαν επισκέπτες και πελάτες που είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν στην κρίση και να κάνουν restart στην επιχείρησή τους.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους και οι θεσμικοί φορείς, με εκπροσώπους του υπουργείου Υποδομών – Μεταφορών & Δικτύων, αλλά και της Διεύθυνσης Λιμένων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, DG MOVE, ο επικεφαλής της οποίας κ. Δημήτρης Θεολογίτης έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων, μαζί με τους αρμόδιους διευθυντές Μεταφορών του ΥΠΟΜΕΔΙ, κ.κ. Καλλιβωκά και Προβατά. Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε στην αγορά η ουσιαστική επίσκεψη του αρμόδιου (πλέον και με ΦΕΚ) υφυπουργού Μεταφορών για όλο τον κλάδο της Εφοδιαστικής & των Logistics, κ. Σγουρίδη, ο οποίος επισκέφθηκε την Έκθεση και περιηγήθηκε σε όλα ανεξαιρέτως τα εκθεσιακά περίπτερα, συνομιλώντας με τους επαγγελματίες του κλάδου και κάνοντας ουσιαστικές επαφές για το μέλλον.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,