Η Volvo Trucks συνεχίζει τις πρωτότυπες προωθητικές της ενέργειες, αυτή τη φορά με ένα τηλεοπτικό ριάλιτι με την τραγουδίστρια Mapei.  Σε μια εννεαήμερη οδική περιοδεία γύρω από την Ευρώπη, θα βιντεοσκοπήσει ένα νέο βιντεοκλίπ με τη σκηνοθέτρια Liza Minou Morberg. Το έργο τους βοηθά ένα φορτηγό Volvo, φορτωμένο με τον εξοπλισμό τους και ένας από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στην τηλεοπτική σειρά «Reality Road».

Με το «Reality Road» θέλουμε να παρουσιάσουμε τη δύναμη των υπηρεσιών που προσφέρουμε» λέει ο Per Nilsson, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Volvo Trucks. «Προκειμένου ένα φορτηγό να παραμένει στην κυκλοφορία, οι υπηρεσίες οι οποίες συνδέονται με αυτό είναι εξίσου σημαντικές με το ίδιο το όχημα. Ταυτόχρονα, θέλουμε να δημιουργήσουμε τηλεοπτική ψυχαγωγία η οποία να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Απ” όσο γνωρίζω, είμαστε η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για σκοπούς marketing» λέει.

Στη σειρά αυτή, η Mapei – της οποίας η τελευταία κυκλοφορία ήταν η επιτυχία «Don’t Wait» – και η σκηνοθέτρια Liza Morberg, γυρίζουν ένα βιντεοκλίπ για το «millionwaystolive», το καινούργιο τραγούδι της Mapei. Tην προσπάθεια τους  υποστηρίζει ο Jens Karlsson, οδηγός φορτηγού επί 28 χρόνια και οδηγός ακριβείας στα διαφημιστικά «Το Θρυλικό Σπαγγάτο» και το «The Ballerina Stunt».

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ

«Η αποστολή μου στην τηλεοπτική σειρά είναι να οδηγώ το φορτηγό και να εξασφαλίσω ότι η περιοδεία στην Ευρώπη εξελίσσεται όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και ακόμα, για να δείξω τι σημαίνει να εργάζεται κάποιος ως οδηγός φορτηγού». Δεν έχω βρεθεί στο παρελθόν εμπρός από την κάμερα αλλά αυτό εδώ ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Μέχρι τώρα, απλώς οδηγούσα και δεν χρειαζόταν να μιλώ εμπρός από την κάμερα» λέει ο Jens Karlsson.

Σε αυτή τη σειρά, πέρα απ” το ότι παρακολουθούμε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η Volvo Trucks, με πολλούς τρόπους και συνταξιδεύουμε με την Mapei η οποία με τη σειρά της μαθαίνει και αλληλεπιδρά με τον κόσμο των φορτηγών. Μεταξύ άλλων, την βλέπουμε να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με καλλιτέχνες του drag show σε ένα οχηματαγωγό πλοίο προς την Πολωνία, να οργανώνει μια αυτοσχέδια συναυλία σε ένα προάστιο στο Παρίσι και να συνοδεύει με το τραγούδι της την επίδειξη φορτηγού σε δύο ρόδες στο Βερολίνο.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά. Παρακολουθήστε εδώ τα τρία πρώτα…

 

 

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,