Πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου η βράβευση των νικητών των δεύτερων Ελληνικών Βραβείων Αριστείας στα Logistics του ILME.

Τα βραβεία φιλοξενήθηκαν στην τελετή απονομής των Transport and Logistics Awards 2015, όπου παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από τις αρμόδιες κριτικές επιτροπές των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές. Τα βραβεία στοχεύουν στην ανάδειξη των καλύτερων προτάσεων, οι οποίες προάγουν την καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα και αφορούν προϊόντα ή υπηρεσίες.

Το ILME μετονόμασε τα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics σε Βραβεία ILME «Μέγας Αλέξανδρος» δίνοντας την ταυτότητα στα ελληνικά logistics και τη σημαντικότητά τους στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Με το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος – Professional of the Year 2015″ τιμήθηκε ο κ. Ανέστης Παρταλίδης, Managing Director της Trade Logistics ΑΕ. Ο κ. Παρταλίδης έλαβε και την αντίστοιχη πανευρωπαϊκή διάκριση τον προηγούμενο μήνα στο πλαίσιο των βραβείων “Gold Medal in Logistics and Supply Chain” που διοργανώνει ετησίως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association – ELA).

Όπως τόνισε ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του ILME: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στα μόλις δύο χρόνια της συμμετοχής μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Logistics, απονεμήθηκε σε έναν Έλληνα ο τιμητικός τίτλος του «Επαγγελματία της Χρονιάς». Το μέλος μας, και Managing Director της Trade Logistics AE, κ. Ανέστης Παρταλίδης είναι το παράδειγμα ενός ηγέτη με βαθιά γνώση της εφοδιαστικής αλυσίδας που πρωταγωνιστεί σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των logistics στην Ελλάδα εμπνέοντας τις νέες γενιές των επαγγελματιών της χώρας με κύρια πιστεύω την καινοτομία και την εξωστρέφεια.»

Η εταιρεία SARMED – Ελληνικές Αποθήκες Σαραντίτης ΑΕ παρέλαβε το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος – Project of the Year 2015″ καθώς διακρίθηκε για την εισαγωγή καινοτόμων εφαρμογών με σκοπό την αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών και την μείωση του κόστους μέσω μίας ολιστικής προσέγγισης στην αναπτυξιακή αναδιοργάνωση της εταιρείας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Συγχρόνως, η συμβολή της εταιρείας μέσω στρατηγικών κινήσεων στην προσπάθεια ανάδειξης της Ελλάδας ως εφοδιαστικού hub είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η εταιρεία SARMED, ως φετινός νικητής των βραβείων ILME, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «European Gold Medal in Logistics & Supply Chain – Project of the Year 2016″ που θα διεξαχθεί αρχές του επόμενου έτους στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,