Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ERGOTRAK το DAF Road Show 2015 το Σάββατο 23/5/2015 στις νέες εγκαταστάσεις του Υποκαταστήματος της εταιρίας στην Λ. Κηφισού 154 στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταφορείς και στελέχη εταιριών από όλους τους κλάδους, επισκευαστές και υπερκατασκευαστές βαρέων οχημάτων και εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου.

Στην όμορφη γιορτή του φορτηγού DAF, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τα πιο «φρέσκα» μοντέλα φορτηγών DAF, αλλά και να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρίας και του κατασκευαστή. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο νέος Area Manager της DAF Trucks για την Ελλάδα, κ. Matthijs Bax.

Στην παρουσίαση που ολοκλήρωσε την εκδήλωση αναπτύχθηκαν αναλυτικά όλες εκείνες οι βελτιώσεις που καθιστούν τα φορτηγά DAF τον καλύτερο σύμμαχο υψηλής απόδοσης στην μεταφορά. Ο κ. Νίκος Κυριακίδης, Διευθυντής Κλάδου Βαρέων Οχημάτων ανέλυσε τη φιλοσοφία του Ολλανδού κατασκευαστή, «DAF Transport Efficiency», για την παροχή της υψηλότερης δυνατής απόδοσης ανά χιλιόμετρο καθώς και για την αλληλεπίδραση της απόδοσης μεταφοράς και του κόστους ιδιοκτησίας. Έγινε αναφορά -μεταξύ άλλων- στις παραμέτρους που επηρεάζουν την αποδοτικότητα και φυσικά στα συστήματα και στις υπηρεσίες που συνοδεύουν την αγορά ενός φορτηγού DAF προκειμένου να ενισχύσουν στο μέγιστο την αποδοτικότητα αυτή.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Εν τω μεταξύ, πιστοποίηση ISO 14001:2004 έλαβε η ERGOTRAK από την TUV AUSTRIA HELLAS για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με πεδίο εφαρμογής το σύνολο των προϊόντων και συστημάτων που διανέμει αλλά και με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει μαζί με αυτά. Παράλληλα η ERGOTRAK έλαβε και πιστοποίηση OHSAS 18001:2007 από τον ίδιο φορέα για το Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία με το ίδιο πεδίο εφαρμογής.

Μέσω των πιστοποιήσεων είναι ξεκάθαρη η αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση τόσο των εργαζομένων όσο και της επιχείρησης για τη μείωση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον, όπως επίσης και της γενικότερης ευαισθησίας της Διοίκησης και των εργαζομένων στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGOTRAK κ. Νίκος Πατσατζής δήλωσε σχετικά: «Οι πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πέρα από τα θέματα γενικότερης στρατηγικής, καθιστούν πρακτικά τον οργανισμό μας συνεχώς καλύτερο. Κτίζουν συνείδηση σε τομείς που αποτελούν προτεραιότητά μας και θέτουν τις βάσεις του μοντέλου που θέλουμε να επικοινωνήσουμε εντός και εκτός εταιρίας».

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , , ,