Η Continental αποτελεί πολλά χρόνια τώρα κύριο προμηθευτή της MAN τόσο στα φορτηγά όσο και στα λεωφορεία. Οι δύο μάρκες ενισχύουν τώρα περεταίρω τη συνεργασία τους με κοινό παρανομαστή το TGX EfficientLine 2.

Η απόλυτη πρόταση οικονομίας και απόδοσης της MAN που μπορεί να εξασφαλίσει όφελος έως και 7% σε καύσιμο εφοδιάζεται πλέον με μια νέα σειρά ελαστικών της Continental. Πιο συγκεκριμένα η ναυαρχίδα φορτηγών του Γερμανού κατασκευαστή, το TGX, στην ειδική έκδοση με το πακέτο οικονομίας EfficientLine 2 φέρει σε πρώτη εργοστασιακή τοποθέτηση τα ελαστικά 3ης γενιάς Conti EcoPlus της Continental. Ο επικεφαλής του τμήματος ελαστικών φορτηγών της Continental κ. Peter Matzke δήλωσε σχετικά: «Συνεργαζόμαστε με την MAN πολλά χρόνια και τώρα είμαστε πολύ υπερήφανοι που τα ελαστικά μας συμβάλουν θετικά στην οικονομία καυσίμου του νέου TGX EfficientLine 2«.

Εν τω μεταξύ η MAN προσθέτει τα ελαστικά Conti Hybrid και Conti Scandinavia στο χαρτοφυλάκιο πρώτης τοποθέτησης των οχημάτων της.

Οι δύο εταιρίες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν την ισχυρή τους σχέση στην εκδήλωση MAN Trucknology Days που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, τέλη Μαρτίου, στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της MAN στο Μόναχο.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , , ,