Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου, στις Βρυξέλλες, απονεμήθηκαν τα ετήσια Ευρωπαϊκά Βραβεία Logistics από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics ELA, που αυτή τη φορά είχαν έντονο ελληνικό χρώμα. Φέτος η Ελλάδα, η οποία συμμετείχε μόλις για 2η φορά στον θεσμό της βράβευσης, υπό την αιγίδα του ILME – Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος πέτυχε ξεχωριστή διάκριση μέσω της βράβευσης του κ. Ανέστη Παρταλίδη, Managing Director της Trade Logistics AE και μέλους της μόνιμης Επιτροπής Logistics ως «Επαγγελματία της Χρονιάς».

Ο κ. Jos Marinus, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ELA δήλωσε σχετικά: «Για  δεύτερη φορά ο ELA βραβεύει κάποιον που μέσω των δράσεών του έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των logistics και εργάζεται εμπνέοντας τόσο τους υπάρχοντες, όσο και τους μελλοντικούς logisticians στην Ελλάδα. Κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο κ. Ανέστης Παρταλίδης αποδεικνύει ότι τα logistics μπορούν να κάνουν την διαφορά!»

Ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ILME επισήμανε: «Όλοι μας στο ΙLME, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στα μόλις δύο χρόνια συμμετοχής μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Logistics του ELA, απονεμήθηκε σε έναν Έλληνα ο τιμητικός τίτλος του “Επαγγελματία της Χρονιάς ” από τον ΕLA. Το μέλος μας και Managing Director της Trade Logistics AE, κ. Παρταλίδης, είναι το παράδειγμα ενός ηγέτη με βαθιά γνώση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας που πρωταγωνιστεί σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των Logistics στην Ελλάδα εμπνέοντας τις νέες γενιές των logisticians της χώρας του με κύρια πιστεύω την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Το βραβείο δείχνει ότι, ακόμη και σε δύσκολες εποχές, το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό στα logistics διαθέτει δυνατότητες που προσθέτουν αξία και βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας η οποία έχει αποκτήσει καθοριστικό ρόλο στην βιώσιμη, παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα».

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,