Τα επαγγελματικά οχήματα που προέρχονται από μετατροπές επιβατικών πόλης έχουν και αυτά το δικό τους κοινό αλλά και μερίδιο στην αγορά. Τελευταία προσθήκη ανάμεσα στις σχετικές επιλογές της ελληνικής αγοράς αποτελεί το νέο VW Polo Van. Με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την υψηλή τεχνολογία της επιβατικής έκδοσης, ο λιλιπούτειος μεταφορέας έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα επαγγελματικών της μάρκας. Το νέο -3θυρο- Polo Van θα είναι διαθέσιμο με δύο πολύ οικονομικούς, αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον υπερτροφοδοτούμενους πετρελαιοκινητήρες Euro 6 οι οποίοι συνδυάζονται με δύο κιβώτια ταχυτήτων.

Οι δύο κινητήρες διαθέτουν χωρητικότητα 1,4 λίτρων και απόδοση 75 και 90 ίππους, με τον δεύτερο να διαθέτει την υψηλότερη ροπή στην κατηγορία του, 230 Nm στις 1.500 σ.α.λ. Επιπλέον, ο ισχυρότερος προσφέρεται και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο DSG7 της VW. Οι τιμές ξεκινούν από τα 15.600 ευρώ (14.680 ευρώ με απόσυρση) για την έκδοση των 75 ίππων και φτάνουν τα 16.400 ευρώ (15.430 ευρώ με απόσυρση) για την έκδοση των 90 ίππων με το μηχανικό κιβώτιο και τα 18.100 ευρώ (17.024 ευρώ με απόσυρση) για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο.

Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους κεφαλής και θώρακα, Multi-Collision Brake (σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων), ESP με Brake Assist ASR, MSR (σύστημα αντιολίσθησης κατά την επιβράδυνση), EDL (ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), Hill Hold Assist, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες και ηχοσύστημα.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,