Τα κύρια σημεία της εκδήλωσης που ξεκίνησε σήμερα και διαρκέσει έως τις 21 Μαρτίου 2015 στο Μόναχο είναι τα MAN TGX D38 -με μια ειδική επετειακή έκδοση-, EfficientLine 2 και τα οχήματα κοινής ωφέλειας.

Η εκδήλωση MAN Trucknology Days στο Truck Forum και στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της MAN στο Μόναχο, συνδυάζει πληροφόρηση με συναρπαστικές εμπειρίες. Το πρόγραμμα για φέτος περιλαμβάνει πολλές ενότητες: Οδήγηση φορτηγών, επιδείξεις, συζητήσεις με ειδικούς της MAN, αμαξοποιούς και προμηθευτές και επισκέψεις στο εργοστάσιο παραγωγής. Περισσότερα από 170 οχήματα MAN TGL, TGM, TGS και TGX είναι διαθέσιμα και καλύπτουν τις διεθνείς μεταφορές, διανομές και logistics, εργοταξιακά, βαρέων εφαρμογών και κοινής ωφέλειας, καθώς και γεωργικών εφαρμογών και μεταφοράς ξυλείας. Η νέα σειρά TGX D38 της MAN με ιπποδυνάμεις 520 και 560 ίππων για τράκτορες, χωματουργικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς ξυλείας, παρουσιάστηκε  στην έκθεση IAA το φθινόπωρο του 2014, μαζί με τον τράκτορα MAN TGX EfficientLine2 για εξαιρετικά οικονομικές μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Με τη συνοδεία των εξειδικευμένων συνεργατών και εκπαιδευτών του προγράμματος MAN ProfiDrive, μπορεί κανείς να οδηγήσει τα οχήματα στην πίστα δοκιμών της MAN, σε επαρχιακές οδούς και σε μια διαδρομή αυτοκινητοδρόμου. To πιο εντυπωσιακό είναι η ναυαρχίδα της σειράς TGX D38, ο τετραξονικός τράκτορας βαρέως τύπου με 640 ίππους.

100 ΧΡΟΝΙΑ MAN

Το 2015 η MAN θα γιορτάσει τα 100 χρόνια παραγωγής επαγγελματικών οχημάτων. Και μια έκθεση με οχήματα εποχής θα θυμίσει στους επισκέπτες τις τεχνικές καινοτομίες, στις οποίες πρωτοστάτησε η MAN. Ωστόσο η εταιρία θα τιμήσει αυτό το γεγονός με την παρουσίαση του TGX D38 «100 Years Edition». Μια πανέμορφη νέα έκδοση του κορυφαίου φορτηγού της μάρκας, διαθέσιμη με 520 ή 560 ίππους, με κορυφαία στοιχεία εξοπλισμού, που ξεχωρίζει από τους φλεγόμενους λέοντες στα πλαϊνά της καμπίνας.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,