Από 2 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου, η Michelin, μέσω του δικτύου διανομής της, δίνει τη δυνατότητα στους μεταφορείς που αγοράζουν ελαστικά φορτηγού ή λεωφορείου Michelin, εκτός από όλα τα πλεονεκτήματα των ελαστικών της, να κάνουν ακόμη περισσότερη οικονομία, λαμβάνοντας κουπόνι καυσίμου αξίας 15 ευρώ.

«Συνεχώς προσπαθούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των μεταφορέων και να τους υποστηρίζουμε στη διαχείριση της επιχείρησής τους και στη μείωση του λειτουργικού τους κόστους. Προκειμένου να προσφέρουμε τη σωστή λύση είναι σημαντικό να κατανοούμε το μεταφορικό έργο και τις ανάγκες ανά χρήση. Η Michelin το πετυχαίνει αυτό μέσα από την ευρεία γκάμα ελαστικών αλλά και υπηρεσιών που διαθέτει αλλά και με τους ειδικούς της που επισκέπτονται συχνά τους τελικούς χρήστες ελαστικών» εξηγεί ο κ. Τάσος Πηγαδιώτης, Διευθυντής Πωλήσεων της Michelin για την Ελλάδα, τη Κύπρο και την Αλβανία.

Τα ελαστικά Michelin προσφέρουν πλεονεκτήματα όπως μεγάλη διάρκεια ζωής, οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, αυξημένες δυνατότητες συντήρησης, τα οποία μεταφράζονται σε μείωση του λειτουργικού κόστους ενός στόλου οχημάτων.

Η προωθητική ενέργεια της Michelin δίνει στους μεταφορείς τη δυνατότητα για ακόμη περισσότερη οικονομία με δωροεπιταγή καυσίμου αξίας 15 ευρώ ανά ελαστικό φορτηγού ή λεωφορείου.

Λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας της Michelin είναι διαθέσιμες στο: http://www.michelinfortigapromo.gr

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,