Το πολυτάλαντο μοντέλο της Opel παίρνει άριστα στη γενική επιθεώρηση DEKRA καθώς αναδείχθηκε κορυφαίο στην κατηγορία transporter. Μια επιτυχία που ανοίγει το δρόμο για τον πολύ φιλόδοξο στόχο της αύξησης των πωλήσεων της μάρκας στα ελαφρά κατά 80% μέχρι το 2022!

«Το Movano υπερέχει και με διαφορά» μπορούν να υποστηρίζουν πλέον στην Opel καθώς η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς βαν όχι μόνο διαθέτει κορυφαία λειτουργικότητα και νέους κινητήρες αλλά είναι και πρώτη στην κατηγορία της στον τομέα της αξιοπιστίας. Και αυτό γιατί η «Αναφορά Βλαβών DEKRA 2015″ το ανέδειξε Νο1 στην κατηγορία transporter με δείκτη βλαβών 81,6, αφήνοντας πολύ πίσω μοντέλα του ανταγωνισμού.

Το Opel Movano ωστόσο δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον εξαιρετικό δείκτη βλαβών. Η σύγχρονη γκάμα κινητήρων με προηγμένη τεχνολογία BiTurbo diesel μειώνει σημαντικά την κατανάλωση και τους ρύπους – και επομένως το κόστος καυσίμου. «Η νίκη στην κατηγορία transporter στη φετινή Αναφορά Βλαβών DEKRA είναι ένα ακόμα ισχυρό επιχείρημα για το ευέλικτο Movano μας», σχολιάζει ο Steffen Raschig, Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Opel. «Επειδή ειδικά στην κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων – όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη  – το χαμηλό κόστος συντήρησης και επισκευών καθώς και οι όσο το δυνατόν λιγότερες μη προγραμματισμένες επισκέψεις στο συνεργείο είναι ένας σημαντικός οικονομικός παράγοντας για όλες τις επιχειρήσεις».

Η γκάμα επαγγελματικών οχημάτων είναι θεμελιώδες στοιχείο της στρατηγικής ανάπτυξης της Opel DRIVE! 2022. Μέχρι το 2022, η εταιρία σχεδιάζει να αυξήσει τις πωλήσεις των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων Opel Combo, Vivaro και Movano μέχρι 80% στα 150.000 οχήματα.

Η DEKRA καταρτίζει την ετήσια αναφορά της μεταχειρισμένων αυτοκινήτων διεξάγοντας ακριβείς αξιολογήσεις σε εννέα κατηγορίες οχημάτων και τρεις κατηγορίες χιλιομετρικών ενδείξεων. Η αναφορά βασίζεται σε δεδομένα από περίπου 15 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους. Η DEKRA εξετάζει μόνο τις συνήθεις βλάβες που σχετίζονται με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όπως διάβρωση του συστήματος εξάτμισης ή τζόγους στην ανάρτηση, ώστε να μπορεί να γίνεται μία ακριβής εκτίμηση της μακροβιότητας και αντοχής των οχημάτων.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,