Η Fiat επέλεξε τη Γενεύη για να προβάλλει στον διεθνή τύπο τις τελευταίες εκδόσεις των 500X, 500, Panda και Doblò, που παρουσιάζονται δίπλα στα 500L, αντιπροσωπεύοντας μαζί μια από τις ευρύτερες και πιο διαφοροποιημένες γκάμες στην αυτοκινητική σκηνή.

Εμπνευσμένο από το «X» του νέου crossover της Fiat, το περίπτερο της Fiat στη Γενεύη καλωσορίζει το κοινό με κομψή και ιταλική γεύση. Στο κέντρο του θα φιλοξενούνται μερικές εκδόσεις του 500X, πλαισιωμένες από άλλα οχήματα -500, Panda, Doblò, 500L και Freemont- σε μια συμβολική κίνηση καλωσορίσματος στο νεότερο μοντέλο της οικογένειας της Fiat.

Υπάρχει επίσης ένας ειδικός χώρος όπου μπορεί να θαυμάσει το κοινό κάποια προϊόντα της K-way μαζί με τη νέα συλλογή που δημιουργήθηκε από τη Mopar για το νέο Fiat 500X.

Fiat Doblò Trekking

Η Trekking έκδοση του νέου Doblò θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη Γενεύη με στάνταρ το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης «Traction+», που διευκολύνει την οδήγηση σε δύσκολες επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση, εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστο ξεκίνημα και βέλτιστη απόδοση σε εκτός δρόμου συνθήκες μικρής δυσκολίας.

Η έκδοση Trekking προσφέρει περισσότερες επιλογές για το «Active Family Space» τις Fiat και μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας μοντέρνας και δυναμικής οικογένειας που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο κάθε μέρα της εβδομάδας, και τις μέρες που χρειάζεται στη δουλειά αλλά και τα Σαββατοκύριακα, χωρίς κανένα όριο σε ζητήματα χώρων ή χρησιμότητας.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,