Τα κύρια σημεία της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2015 στο Μόναχο είναι τα MAN TGX D38, EfficientLine 2 και τα οχήματα κοινής ωφέλειας.

 

Η εκδήλωση MAN Trucknology Days στο Truck Forum και στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της MAN στο Μόναχο, συνδυάζει πληροφόρηση με συναρπαστικές εμπειρίες. Το πρόγραμμα για φέτος περιλαμβάνει πολλές ενότητες: Οδήγηση φορτηγών, επιδείξεις, συζητήσεις με ειδικούς της MAN, αμαξοποιούς και προμηθευτές και επισκέψεις στο εργοστάσιο παραγωγής. Περισσότερα από 170 οχήματα MAN TGL, TGM, TGS και TGX είναι διαθέσιμα και καλύπτουν τις διεθνείς μεταφορές, διανομές και logistics, εργοταξιακά, βαρέων εφαρμογών και κοινής ωφέλειας, καθώς και γεωργικών εφαρμογών και μεταφοράς ξυλείας. Η νέα σειρά TGX D38 της MAN με ιπποδυνάμεις 520 και 560 ίππων για τράκτορες, χωματουργικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς ξυλείας, παρουσιάστηκε  στην έκθεση IAA το φθινόπωρο του 2014, μαζί με τον τράκτορα MAN TGX EfficientLine 2 για εξαιρετικά οικονομικές μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Με τη συνοδεία των εξειδικευμένων συνεργατών και εκπαιδευτών του προγράμματος MAN ProfiDrive, μπορεί κανείς να οδηγήσει τα οχήματα στην πίστα δοκιμών της MAN, σε επαρχιακές οδούς και σε μια διαδρομή αυτοκινητοδρόμου. To πιο εντυπωσιακό είναι η ναυαρχίδα της σειράς TGX D38, ο τετραξονικός τράκτορας βαρέως τύπου με 640 ίππους.

100 ΧΡΟΝΙΑ MAN

Στην ειδική παρουσίαση οχημάτων κοινής ωφελείας, πολλοί αμαξοποιοί παρουσιάζουν σειρές απορριμματοφόρων οχημάτων, οδοκαθαριστικών και συλλογής υγρών, καθώς και οχήματα οδικής συντήρησης και χειμερινών εφαρμογών, όλα βασισμένα σε πλαίσια MAN Euro 6. Μία ειδική έκθεση απευθύνεται στους λάτρεις των ταξιδιών αναψυχής: Αυτοκινούμενα βαν και οχήματα εκτός δρόμου βασισμένα σε πλαίσια MAN εμπνέουν αποδράσεις σε μακρινούς τόπους.

Το 2015 η MAN θα γιορτάσει τα 100 χρόνια παραγωγής επαγγελματικών οχημάτων. Και μια έκθεση με οχήματα εποχής θα θυμίσει στους επισκέπτες τις τεχνικές καινοτομίες, στις οποίες πρωτοστάτησε η MAN.

Αυτή η δημοφιλής εκδήλωση προσέλκυσε πέρυσι περίπου 6500 επισκέπτες στο Μόναχο και για το λόγο αυτό, η MAN την παρέτεινε από δύο σε τρεις ημέρες. Από το 2008, η εκδήλωση MAN Trucknology Days βρίσκεται στο καλεντάρι επισκεπτών αλλά και των φίλων της μάρκας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα. Ο κλάδος της εταιρείας MAN Solutions παρουσιάζει τη δική του γκάμα υπηρεσιών. Περισσότεροι από 100 αμαξοποιοί, παραγωγοί εξοπλισμού οχημάτων και προμηθευτές θα επιδεικνύουν τα προϊόντα τους και θα είναι πρόθυμοι να συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους. Οι ειδικοί συνεργάτες της MAN θα διεξάγουν παρουσιάσεις για τα νέα μοντέλα TGX D38, TGX EfficientLine2 και για το MAN TeleMatics.

 

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,