Με ένα νέο αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων εφοδιάζει τώρα η Renault Trucks εκδόσεις της σειράς φορτηγών Κ για δραστηριότητες σε περιβάλλον εργοταξίου.

Το νέο κιβώτιο ταχυτήτων Optidriver Xtrem έχει σχεδιαστεί ειδικά για απαιτητικές καταστάσεις όσον αφορά στην ικανότητα έλξης και στη διαχείριση φορτίου έως 120 τόνους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Το Renault K που εφοδιάζεται με το συγκεκριμένο κιβώτιο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πελατών για βαριές μεταφορές σε ορυχεία και λατομεία. Στόχος είναι να μπορεί κανείς κάτω και από τις πιο αντίξοες συνθήκες να απολαμβάνει τα προνόμια (άνεση και οικονομία καυσίμου) ενός αυτοματοποιημένου κιβωτίου ταχυτήτων

Το εξαιρετικά ανθεκτικό Optidriver Xtrem διαθέτει έναν άξονα εισόδου με έξι (αντί τεσσάρων) οδοντωτά τμήματα καθώς και ειδικού μεγέθους γρανάζια που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία προκειμένου να ενισχυθεί η ανθεκτικότητα της κατασκευής συνολικά. Ένα ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης των ταχυτήτων προσαρμόζεται συνεχώς στις συνθήκες φορτίου, χάρη σε πληροφορίες που παρέχονται μέσω ενός αισθητήρα.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,