Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann είχε την τιμή να παραλάβει -στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ–  ένα βραβείο για την ψηφιακή συνδεσιμότητα των οχημάτων της εταιρίας. Η Opel κέρδισε τη διάκριση Pioneer για τις πρωτοποριακές καινοτομίες της τεχνολογίας Onstar και το πακέτο ολοκληρωμένης φροντίδας που προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα στις μετακινήσεις και προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής. Η Opel θα λανσάρει την OnStar σε όλα τα μοντέλα της μέχρι τα μέσα της χρονιάς. Κάθε όχημα που εφοδιάζεται με 4G LTE θα μετατρέπεται σε ισχυρό, κινητό Wi-Fi hotspot, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες που απαιτούν ευρυζωνικότητα υψηλών ταχυτήτων ή σύνδεση δεδομένων για μέχρι επτά κινητές συσκευές. Η Opel ήδη κέρδισε μία διάκριση Pioneer πέρσι για το σύστημα IntelliLink infotainment του Opel ADAM.

Ο Karl-Thomas Neumann στην τελετή απονομής στο Ντιτρόιτ δήλωσε σχετικά: «Η OnStar και η Opel θα κάνουν την οδήγηση στην Ευρώπη ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη. Με την OnStar 4G/LTE, οι οδηγοί της Opel θα απολαμβάνουν κινητή σύνδεση υψηλής ταχύτητας. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του οράματός μας για τη συνδεσιμότητα.»

Επιπλέον, η OnStar θα προσφέρει αυτόματες υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ατύχημα, θα επιτρέπει διάγνωση από απόσταση σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, θα μπορεί να ανοίγει τυχαία κλειδωμένες πόρτες μέσω μιας κινητής εφαρμογής και να εντοπίζει ένα κλεμμένο όχημα. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο πιέζοντας ένα μπουτόν.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,