Η Ergotrak, Εταιρία του Ομίλου Σφακιανάκη, προχώρησε στην λειτουργία υποκαταστήματος στην Λ. Κηφισού 154 (απέναντι από τα ΚΤΕΛ), στην καρδιά της Αθήνας. Το νέο υποκατάστημα διαθέτει εκθεσιακές εγκαταστάσεις πλέον των 2.000 τετρ. μέτρων σε στεγασμένο και ανοικτό χώρο, εύκολη πρόσβαση και άνετο parking.

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό είναι στη διάθεση των  ενδιαφερομένων πελατών προκειμένου να τους ενημερώσει για το σύνολο των προϊόντων της εταιρίας όπως, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και κινητήρες ξηράς και θαλάσσης  της Cummins, καινούργια Euro 6 και μεταχειρισμένα βαρέα φορτηγά της DAF, καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα διακίνησης φορτίου της Linde, λεωφορεία της TEMSA και χωματουργικά μηχανήματα Hitachi.

Επιπρόσθετα, στο υποκατάστημα λειτουργεί σημείο πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών και αναλωσίμων όλων των εκπροσωπούμενων από την εταιρία Οίκων, καθώς επίσης και το πρώτο επίσημο σημείο πώλησης ανταλλακτικών TRP, (για όλες τις μάρκες επαγγελματικών οχημάτων και trailer) στην Ελλάδα.

Η εταιρία με τον νέο της εκθεσιακό χώρο στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία, προσφέροντας επιπλέον αμεσότητα & ευκολία μέσω ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων «One Stop Shop».

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , , ,