Η γκάμα εκδόσεων του μικρού φορτηγού FL της Volvo Trucks επεκτείνεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του νέου FL 4×4, δηλαδή της έκδοσης που φέρει σύστημα τετρακίνησης. Πρόκειται για ένα φορτηγό που προορίζεται για μεταφορικό έργο στον αστικό ιστό αλλά με οδικές συνθήκες που απαιτούν και ιδιαίτερες ικανότητες. Δρόμοι με μικρό συντελεστή τριβής, χωμάτινοι ή λασπωμένοι δρόμοι ή συνθήκες εργοταξίου είναι μερικές μόνο από τις καταστάσεις στις οποίες καλείται να αντεπεξέλθει το νέο φορτηγό.

Η νέα 4κίνητη έκδοση ξεχωρίζει αισθητικά από το υπερυψωμένο σασί και τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, στοιχείο που αυξάνει ανάλογα τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής. Το σύστημα 4κίνησης είναι μόνιμο χωρίς τη δυνατότητα απενεργοποίησης ενώ το κιβώτιο διαθέτει και «κοντές» σχέσεις για δύσκολες καταστάσεις.

Το νέο Volvo FL 4×4 είναι διαθέσιμο με κινητήρες Euro 6 250 και 280 ίππων, 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο προαιρετικά. Τέλος, υπάρχουν τρεις διαθέσιμες καμπίνες, Day, Comfort και Crew.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,