116062_1_5

Μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που αναβαθμίζουν το ελαφρύ φορτηγό της Nissan τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και εξοπλισμού συναντάμε σε αυτή τη νέα γενιά. Και όταν λέμε εξοπλισμό δεν εννοούμε απλώς ηλεκτρικές ευκολίες άνεσης αλλά σοβαρές προσθήκες ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας που στην κυριολεξία σώζουν ζωές.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο NT400 Cabstar θα περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του ABS, EBD (ηλεκτρονική κατανομή πέδησης), VDC (σύστημα δυναμικού ελέγχου του οχήματος), TCS (σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης), BAS (σύστημα υποβοήθησης της πέδησης) και HSA (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρειες).

Το ελαφρύ φορτηγό, με μεικτό βάρος από τους 3,5 έως τους 4,5 τόνους θα είναι διαθέσιμο σε τρία μήκη μεταξονίου, με μονή και διπλή καμπίνα και σασί που μπορεί να φιλοξενήσει μια πληθώρα επιλογών σε υπερκατασκευές. Σχεδιαστικά, το νέο Cabstar φέρει αλλαγές στη μάσκα, οι δείκτες αλλαγής πορείας έχουν ενσωματωθεί στους εξωτερικούς καθρέπτες. Στο εσωτερικό της καμπίνας υπάρχουν νέες επενδύσεις, νέος πίνακας οργάνων αλλά και πλήρης εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Την κίνηση του νέου φορτηγού αναλαμβάνει ένας 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 2.488 κ.εκ. σε δύο εκδόσεις ισχύος των 136 και 145 ίππων με ροπή 270 και 350 Nm αντίστοιχα.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,