Το νέο Vito έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στο ελληνικό κοινό στην 3η έκθεση κρέατος, «Meat Days 2014″, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλα με την έκθεση Meat Days έλαβαν χώρα η 2η έκθεση γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων Dairy Expo και η 1η έκθεση Frozen Food.

Το νέο Vito εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης με το νέο κινητήρα πετρελαίου 1600 κ.εκ., τα τρία διαφορετικά συστήματα μετάδοσης κίνησης (μπροστινή, πίσω και τετρακίνηση) και με τα νέα μοναδικά χαρακτηριστικά που του χαρίζουν εντυπωσιακή αξιοπιστία. Το νέο Vito όχι μόνο διευκολύνει το μεταφορικό έργο, αλλά κάνει τη διαφορά προσφέροντας οικονομία, ποιότητα, ευελιξία και ασφάλεια.

Παράλληλα, στο περίπτερο της Mercedes-Benz οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το Citan, το mini-van που καλύπτει μεγάλο εύρος απαιτήσεων μεταφοράς μέσα στην πόλη, το Sprinter με τεχνολογία φυσικού αερίου (NGT), το επαγγελματικό που έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία του, και το Atego, το φορτηγό διανομών στην κατηγορία των 6,5 t με 16 t.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,