Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 3 Απριλίου, η Michelin Ελλάδος, μαζί με τους πιο σημαντικούς εμπορικούς συνεργάτες του Ομίλου εγκαινίασε τα νέα της εμπορικά γραφεία στο Χαλάνδρι.

Όλοι οι εργαζόμενοι της Ελαστικά Michelin καθώς και μέλη της διοικητικής ομάδος από την Κεντρική και Νότια Ευρώπη έδωσαν το παρών στα εγκαίνια. Ο κ. Eric Faidy, Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, τόνισε ότι ο όμιλος Michelin έχει αδιάλειπτη παρουσία στην Ελλάδα από το 1969 και ότι η Ελλάδα έχει γίνει η πιο σημαντική αγορά για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, χάρη στο μέγεθος και τη δομή της αγοράς ελαστικών αλλά και λόγω του κύκλου εργασιών που ο όμιλος πραγματοποιεί στη χώρα.
Ως αναγνώριση στις ομάδες των Ελλήνων εργαζομένων, νωρίτερα την ίδια ημέρα, απονεμήθηκε στους εργαζόμενους του κέντρου διανομής της εταιρείας στον Αυλώνα το βραβείο του Ομίλου Michelin, για την Ασφάλεια που επιβραβεύει τη συνεχή λειτουργία χωρίς ατυχήματα εδώ και 6 χρόνια.
Με τις δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις η Michelin είχε την ευκαιρία να γιορτάσει αφενός την αδιάλειπτη παρουσία της στην Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια ως συνώνυμο υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας και αφετέρου την ισχυρή δέσμευση του Ομίλου απέναντι στους ανθρώπους που με την εργασία τους εγγυώνται την ηγετική θέση προϊόντων και υπηρεσιών για τους συνεργάτες και τους Έλληνες καταναλωτές.
(Στην κεντρική φωτογραφία, από αριστερά : κ. David Jean – Εμπορικός Διευθυντής Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, κα. Σταματίνα Μοτάκη – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Michelin Ελαστικά, κ. Eric Faidy Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, κ. Aναστάσιος Πηγαδιώτης – Διευθυντής Πωλήσεων Michelin Ελαστικά)

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,