Στα φορτηγά άνω των 16 τόνων οι αγοραστές έδειξαν την ξεκάθαρη προτίμηση τους στη ΜΑΝ.

Το 2013 η ΜΑΝ κατόρθωσε να πείσει τους αυτοκινητιστές ιδιαίτερα στην κατηγορία των βαρέων οχημάτων άνω των 16 τόνων, όπου αναδείχθηκε ηγέτιδα δύναμη με 27,8% μερίδιο αγοράς, κατορθώνοντας παράλληλα και την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση σε σχέση με το 2012 από 15,1% σε 21,6% της συνολικής αγοράς επαγγελματικών οχημάτων.

Η προτίμηση των αυτοκινητιστών στο «λιοντάρι» έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τις πολυάριθμες διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με πιο πρόσφατη την έρευνα της TÜV, η οποία ανέδειξε την ποιότητα και την αξιοπιστία των οχημάτων ΜΑΝ, καταλαμβάνοντας και πάλι την πρώτη θέση με τα χαμηλότερα ποσοστά ελαττωμάτων από όλα τα εξεταζόμενα οχήματα τόσο στα νεότερα, έως ενός έτους, όσο και στα πενταετή. Με τον  δυνατό συνδυασμό της υψηλής, στιβαρής τεχνολογίας καθώς και των άριστων δυνατοτήτων service, η ΜΑΝ κατάφερε μάλιστα να αυξήσει το προβάδισμα της έναντι όλων των ανταγωνιστών της, σε σχέση με το 2012.

Η ΜΑΝ με τις εκδόσεις EfficientLine αποτελεί πλέον συνώνυμο και σημείο αναφοράς της αποδοτικότητας, αφού προσφέρει με τις προσεκτικά μελετημένες παρεμβάσεις σε πολλαπλά στοιχεία του οχήματος, εγγυημένα την δυνατότητα μείωσης της μέσης κατανάλωσης έως και κατά 3 λίτρα/100χλμ για έναν τράκτορα διεθνών μεταφορών.

Με την παράλληλη εισαγωγή των νέων φορτηγών Euro 6 και των ενσωματωμένων πρόσθετων λύσεων για καλύτερη λειτουργική συμπεριφορά των οχημάτων, ο οδηγός απολαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση, η οποία υποστηρίζεται άριστα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της ΜΑΝ Ελλάς.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,