Εάν το πόδι σου δεν είναι… βαρύ και νομίζεις πως είσαι μετρ στην οικονομία καυσίμου ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο καλός οδηγός είσαι, λαμβάνοντας μέρος στον σχετικό διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει η Volvo Trucks.

Για να ενθαρρύνει την οικονομική οδήγηση και να ανταμείψει τους ιδιαίτερα ικανούς οδηγούς, η Volvo Trucks διοργανώνει το «The Driver’s Fuel Challenge». Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό όπου οδηγοί φορτηγών κάθε μάρκας συναντώνται προκειμένου να αναδειχθεί ποιος μπορεί να οδηγήσει όσο το δυνατόν οικονομικότερα σε μια προκαθορισμένη διαδρομή.

Οι καλύτεροι οδηγοί από κάθε χώρα θα προσκληθούν στους παγκόσμιους τελικούς οι οποίοι διοργανώνονται στην έδρα της Volvo, στο Gothenburg της Σουηδίας, το Σεπτέμβριο του 2014, προκειμένου να συναγωνιστούν για τον επίζηλο τίτλο του «Πιο οικονομικού στην οδήγηση οδηγού του κόσμου».

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τους οδηγούς ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 30 Απριλίου. Όποιος θέλει να συμμετάσχει δεν έχει παρά να απευθυνθεί στον τοπικό αντιπρόσωπο αλλά και να καθοδηγηθεί σχετικά στην ελληνική γλώσσα μέσα από την ειδική ιστοσελίδα http://www.driversfuelchallenge.com/gr. Όλοι οι φιναλίστ για τους παγκόσμιους τελικούς πρέπει να έχουν προκύψει μέχρι τις 30 Ιουνίου, κατόπιν διεξαγωγής τοπικών προκριματικών γύρων από κάθε χώρα. Η ακριβής ημερομηνία των παγκόσμιων τελικών του «The Driver’s Fuel Challenge» θα προσδιοριστεί αργότερα.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,