Ανανεωμένη θα προσφέρεται η γκάμα των Isuzu N-Series που θα περιλαμβάνει πλέον κινητήρες Euro 6.

Μπορεί η Isuzu να μην προχώρησε σε σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό των φορτηγών, θα δίνει όμως τη δυνατότητα επιλογής κινητήρων με διαφορετικές ιπποδυνάμεις που θα ξεκινούν από 120 ίππους με τον γνωστό αλλά ανανεωμένο 3λιτρο κινητήρα και θα φτάνουν τους 190 ίππους με τον κινητήρα των 5,2 λίτρων. Εκτός από τις βελτιωμένες επιδόσεις και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων, η Isuzu κατάφερε να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου ως και 2% με τους νέους κινητήρες.

Ταυτόχρονα η Isuzu εξόπλισε όλους τις εκδόσεις με αεριζόμενα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς καθώς επίσης και με EVSC (Electronic Vehicle Stability Control) για τον απόλυτο έλεγχο ευστάθειας και την μεγιστοποίηση της ενεργητικής ασφάλειας. Σημαντική είναι η προσθήκη ενός νέου μοντέλου 9,5 τόνων μεικτού βάρους, εξοπλισμένο με αερόφρενα για ακόμα μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.

Η νέα γκάμα Isuzu N-Series Euro 6 θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από τις αρχές του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο της μάρκας στην Ελλάδα, στον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,