Τα κασκαντεριλίκια φαίνεται πως τα έχουν… ψωμοτύρι εκεί στη Volvo. Η σουηδική μάρκα φορτηγών, τον τελευταίο χρόνο, ετοιμάζει το ένα φιλμ μετά το άλλο προκειμένου να κάνει γνωστές με εντυπωσιακό τρόπο τις δυνατότητες των νέων φορτηγών της. Στο λανσάρισμα του FH είδαμε μια ακροβάτησα να περπατά σε σχοινί ανάμεσα σε δύο φορτηγά που κινούνταν ενώ αργότερα είδαμε να προβάλλεται η αμεσότητα των υπηρεσιών οδικής βοήθειας με έναν κασκαντέρ-μηχανικό με skateboard να επιδιορθώνει εν κινήσει τη βλάβη (http://transportevo.gr/?p=2174).

Πριν από λίγους μήνες είδαμε τον Πρόεδρο της εταιρίας Claes Nilsson να βρίσκεται πάνω σε ένα FMX που κρέμεται από έναν γάντζο (http://transportevo.gr/?p=3668), αλλά και ένα χάμστερ να «οδηγεί» χωματουργικό Volvo (http://transportevo.gr/?p=3686). Τελευταίο της σειράς των εντυπωσιακών βίντεο ήταν αυτό που γυρίστηκε σε ένα ισπανικό χωριό όπου ένα κόκκινο Volvo FL γίνεται το… κόκκινο πανί για κάμποσους αφηνιασμένους ταύρους (http://transportevo.gr/?p=3899).

Σήμερα η Volvo έβγαλε στον «αέρα» ένα ακόμα φιλμάκι προκειμένου να τονίσει και πάλι πόσο ξεχωριστό σύστημα είναι το «Volvo Dynamic Steering» (http://transportevo.gr/?p=2717) αλλά αυτή τη φορά είπε να το κάνει πιο… Χόλυγουντ επιστρατεύοντας τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ! Στο ολιγόλεπτο βίντεο βλέπουμε τον ήρωα πολλών ταινιών δράσης να στέκεται στους εξωτερικούς καθρέπτες των δύο Volvo FM που κινούνται όπισθεν και σταδιακά ανοίγουν την απόσταση μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο Βαν Νταμ να εκτελέσει το γνωστό του σπαγγάτο! Απολαύστε το!

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,