Η Mercedes-Benz βρέθηκε δίπλα στον επαγγελματία στην 2η Έκθεση Meat Days 2013, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο οποίο εκτέθηκαν τόσο τα ελαφρά οχήματα της μάρκας όσο και το νέο Atego, οι εκδόσεις του οποίου εστιάζουν στις αστικές διανομές.

Στην 2η έκθεση για το κρέας Meat Days 2013, που πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με την 1η έκθεση γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων Dairy Expo, έδωσε το παρόν η Mercedes-Benz παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της. Παράλληλα, την πρώτη του επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε το Atego, το νέο φορτηγό διανομών από τη Mercedes-Benz.

Η Mercedes-Benz εντυπωσίασε τους περισσότερους από 25.000 επισκέπτες στην πληρέστερη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του, παρουσιάζοντάς τους τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.

Στο περίπτερο της Mercedes-Benz, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για ότι τεχνολογικά νεότερο έχει να επιδείξει η εταιρεία στα ελαφρά επαγγελματικά : το νέο Sprinter Van, το γνώριμο σε όλους Vito Van καθώς και το mini van της οικογένειας, το νέο Citan.

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ATEGO

Την τιμητική του ωστόσο είχε το νέο Atego (http://transportevo.gr/?cat=551), το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές που πραγματοποίησε εκεί την πρώτη του επίσημη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Το τέταρτο μέλος της νέας οικογένειας φορτηγών της Mercedes-Benz αλλάζει ριζικά, με σκοπό να συνεχίσει την πορεία του ως το πιο επιτυχημένο όχημα στην κατηγορία των διανομών από 6,5 t έως 16 t. Η νέα έκδοση του Αtego διατηρεί την ηγετική του θέση στην αγορά των μικρών φορτηγών όσον αφορά στην ποιότητα, στην αξιοπιστία, στο κόστος συντήρησης και επισκευής αλλά και στην ανθεκτικότητα, με την εισαγωγή πολυάριθμων καινοτομιών στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, στο πλαίσιο και στην καμπίνα.

Τέλος, η Mercedes-Benz παρουσίασε τις υπηρεσίες που προσφέρει, οι οποίες προσθέτουν στο προϊόν σημαντική αξία και περιλαμβάνουν: τη δυνατότητα ανταλλαγής επαγγελματικού οχήματος μέσω του TruckStore (http://transportevo.gr/?p=3873), τη δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω της Mercedes-Benz Financial Services, την τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, την υπηρεσία Service24h καθώς και την παροχή γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,