Με Σαλπιγγίδη και Στοχ στο χορτάρι και Setra ComfortClass 500 στο δρόμο, ο ΠΑΟΚ βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία και γίνεται μεγάλη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο βήχας και το χρήμα λένε πως δεν κρύβονται! Ειδικά το δεύτερο που δεν κυκλοφορεί εύκολα τέτοιες εποχές, όταν υπάρχει, κάνει τη διαφορά. Και στον ΠΑΟΚ, μετά την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη, επενδύονται σημαντικά χρήματα εντός και εκτός γηπέδου. Καθώς για τα «εντός» δεν είμαστε και οι πλέον αρμόδιοι να μιλήσουμε (μιλάει άλλωστε και από μόνη της η πορεία της ομάδας) θα αναφερθούμε στα «εκτός», που και αυτά μπορεί να αποδειχθούν εξίσου σημαντικά.

Όπως για παράδειγμα το πως θα μετακινείται πλέον η ομάδα εντός τις επικράτειας για τις υποχρεώσεις της. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν επέλεξαν μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει, δηλαδή ένα πολυτελές λεωφορείο Setra, που μεταξύ άλλων (ασφάλεια, άνεση κ.α.) αναβαθμίζει το πρεστίζ της ομάδας και αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα στους ελληνικούς δρόμους.

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη έγινε η παράδοση ενός νέου ComfortClass 500 στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, «ντυμένου» στα χρώματα της ομάδας και με τον γνώριμο Δικέφαλο Αετό να δεσπόζει στα πλαϊνά του αμαξώματος. Η Setra παρουσίασε αυτή τη σειρά το 2012 ως το πρώτο τουριστικό λεωφορείο που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις της προδιαγραφής Euro 6, ενώ πρόσφατα κέρδισε τον τιμητικό τίτλο του «Λεωφορείου της Χρονιάς 2014″. Το πολυτελές λεωφορείο διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση, υπερσύγχρονη γραμμή κίνησης και κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το σίγουρο είναι πως πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα φτάνουν «ατσαλάκωτοι» κάθε αγωνιστική, σε όποιο γήπεδο και να παίζουν. Ας ευχηθούμε το ίδιο «ατσαλάκωτο» να αποχωρεί κάθε φορά αυτό το πανέμορφο λεωφορείο από τις έδρες των αντιπάλων.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,