Ένα κινητό τηλέφωνο που «δεν σπάει, δεν χαλάει» αποτελεί σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε επαγγελματία οδηγό. Το απαιτητικό ωράριο, οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και η συνεχής έκθεση στα καιρικά φαινόμενα απαιτούν ένα τηλέφωνο που αντέχει στις «κακουχίες»! Όπως το νέο smartphone Cat® B15.

Η Cat® λανσάρει και στην ελληνική αγορά το Cat® B15, το νέο smartphone με πιστοποιητικό ανθεκτικότητας IP 67, ειδικά σχεδιασμένο για όσους έχουν έναν πολύ ενεργό τρόπο ζωής και θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας μέσα από μία ιδιαίτερα ανθεκτική συσκευή. Τα Cat® phones είναι φτιαγμένα να «σε ακολουθούν παντού», όπως ενδεικτικά αναφέρεται στην επικοινωνιακή καμπάνια για το Cat® B15 και την αμέσως προηγούμενη έκδοση, Cat® B25.

Το Cat® B15 είναι αδιάβροχο, έχει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και εγγυημένη, πλήρη λειτουργικότητα σε πτώση από ύψος 1.8 μέτρων, χάρη στο πλαίσιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και καουτσούκ. Εκτός από ανθεκτικό, το νέο δημιούργημα της Caterpillar, που σχεδιάστηκε από τη Bullitt Mobile Ltd, υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, διαθέτει κεντρικό επεξεργαστή 1 GHz, έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει 2 κάρτες SIM ενώ η οθόνη αφής 4 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα!

Το Cat® B15 θα διατίθεται από τη Wind ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτησή του στα καταστήματα CTI, Media Markt και Public.


Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , ,