TruckStore

 

 

TruckStore: Για να αναφερθείς σε ποιότητα και παροχή υπηρεσιών στην ελληνική αγορά του μεταχειρισμένου φορτηγού πρέπει να έχεις βαθειά αίσθηση του χιούμορ και να κινηθείς στα όρια του… black humor! Το γέλιο κόβεται όταν περάσεις την είσοδο του TruckStore και δεις πως δουλεύουν οι πραγματικοί επαγγελματίες.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου, που όχι μόνο το μεταφορικό έργο είναι περιορισμένο αλλά και οι Τράπεζες έχουν κλείσει τις στρόφιγγες της χρηματοδότησης, ο Έλληνας αυτοκινητιστής και η επιχείρηση αναζητούν λύσεις. Τα κεφάλαια είναι περιορισμένα και οι όποιες σκέψεις επένδυσης στο καινούργιο φορτηγό, λίγες φορές παίρνουν σάρκα και οστά και τις περισσότερες αναβάλλονται προσωρινώς ή εγκαταλείπονται. Και τότε αρχίζει το άγχος για αυτόν που θα στραφεί στην αγορά του μεταχειρισμένου, αναζητώντας «ψύλλους στα άχυρα», δηλαδή τις καλές επιλογές ανάμεσα σε εκατοντάδες οχήματα με άγνωστο (ή παραποιημένο) αριθμό χιλιομέτρων, αμφίβολης τεχνικής κατάστασης και εν πολλοίς αβέβαιο μέλλον.

Κάπου εδώ έρχεται το TruckStore και οι άνθρωποί του, που με το σλόγκαν «Let’s talk about trucks» κάνουν μια πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια να δείξουν έναν διαφορετικό δρόμο στον υποψήφιο πελάτη που -είτε πουλώντας είναι αγοράζοντας- θέλει να αποφύγει τις παγίδες της χαοτικής αυτής αγοράς του μεταχειρισμένου.

TruckStore - Actros 2541 L 6x2

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Σε πείσμα των καιρών και της ελληνικής νοοτροπίας, o δρόμος που στρατηγικά έχει επιλέξει να ακολουθήσει εξ’ αρχής το TruckStore είναι αυτός της διαφάνειας στη συναλλαγή, της ποιότητας του προϊόντος / υπηρεσίας που παρέχει και φυσικά της εγγύησης που εξασφαλίζει ένα τεράστιο όνομα στην… ούγια, αυτό της Mercedes-Benz.

Το TruckStore της Mercedes-Benz λοιπόν είναι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο εμπορίας πιστοποιημένων, ελεγμένων και εγγυημένων φορτηγών σε όλες τις κατηγορίες τονάζ. Το ένα και μοναδικό κατάστημα επί ελληνικού εδάφους στην Κόρινθο ουσιαστικά αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του εγχώριου πελάτη με ένα τεράστιο αριθμό οχημάτων, όλων των τύπων σε όλη την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα μέσω του TruckStore μπορεί κανείς να επιλέξει το μεταχειρισμένο φορτηγό της αρεσκείας του μέσα από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων από όλες τις μάρκες, οποιασδήποτε ηλικίας και με όποια διαμόρφωση θελήσει. Ανατρεπόμενα, τράκτορες, κλούβες, ημιφορτηγά, οχήματα ειδικών χρήσεων, ρυμουλκούμενα, ημιρυμουλκούμενα και ότι άλλο μπορεί κανείς να αναζητήσει στην αγορά του μεταχειρισμένου φορτηγού από όλη την Ευρώπη θα το βρει με κάθε λεπτομέρεια και φωτογραφικό υλικό -όλα με ένα κλικ- στην ιστοσελίδα www.truckstore.com.

ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Ακόμα και μια επίσκεψη στο TruckStore της Κορίνθου ίσως αρκεί ώστε ο πελάτης να βρει αυτό που ψάχνει καθώς υπάρχει μόνιμα μια ροή οχημάτων που συνθέτουν μια ευρεία γκάμα επιλογών. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του TruckStore ο υπεύθυνος του χώρου κύριος Κωνσταντίνος Δρίτσας και οι έμπειροι συνεργάτες του σφυγμομετρούν διαρκώς την αγορά, γνωρίζουν τις ανάγκες της και φροντίζουν συνεχώς ώστε ο στόλος των μεταχειρισμένων που υπάρχουν στον χώρο να ανταποκρίνονται σε αυτές. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του TruckStore αναλαμβάνουν να βρουν το φορτηγό που ψάχνει ο πελάτης τους ή να αγοράσουν το φορτηγό του, οποιασδήποτε μάρκας, διεκπεραιώνοντας όλη τη διαδικασία αγοράς, από την αξιολόγηση του οχήματος μέχρι το τελικό στάδιο της μεταβίβασής του. Η ενημέρωση του διαθέσιμου στόλου είναι τόσο τακτική και γίνεται τόσο σχολαστικά ώστε σύντομα θα υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμα και σε μεταχειρισμένο φορτηγό τεχνολογίας Euro 6!

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στο δίκτυο TruckStore, τα προς διάθεση μεταχειρισμένα φορτηγά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: στα χρυσά, αργυρά και χάλκινα. Κάθε μια από τις κατηγορίες αυτές έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε ο πελάτης να καταλαβαίνει με μια ματιά την ηλικία του φορτηγού, τα χιλιόμετρα, τη γενική του κατάσταση και τις παροχές που συνοδεύουν την αγορά του. Οι κατηγορίες αυτές δίνουν μια γενικότερη εικόνα και βοηθούν τον πελάτη να επιλέξει το κατάλληλο φορτηγό για τη χρήση που το θέλει και στα χρήματα που το θέλει. Παράδειγμα των παροχών που μπορεί να συνοδεύουν την αγορά μεταχειρισμένου φορτηγού από το TruckStore είναι η εγγύηση ενός έτους (για τη γραμμή μετάδοσης) που δίνει η εταιρία για τα φορτηγά Mercedes-Benz της χρυσής κατηγορίας. Σε άλλη περίπτωση και για φορτηγά της ασημένιας κατηγορίας μπορεί να χορηγηθεί εγγύηση έξι μηνών, κατόπιν συμφωνίας.

Το σημαντικότερο ωστόσο σε όλη τη διαδικασία είναι πως οι άνθρωποι του TruckStore, για κάθε φορτηγό που πουλάνε έχουν φροντίσει να μάθουν για το παρελθόν του, να το αξιολογήσουν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και να επαναφέρουν με γνήσια ανταλλακτικά του εκάστοτε κατασκευαστή την τεχνική αρτιότητα του οχήματος. Έτσι είναι σίγουροι πως το όχημα που παραδίδουν στον πελάτη τους ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες του και πραγματικά αξίζει τα χρήματα που θα επενδύσει.

Mercedes-Benz Used 1

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΑΦΡΑ

Εκτός από τα βαρέα φορτηγά, στο χώρο του TruckStore φιλοξενούνται επιλεγμένα μεταχειρισμένα ελαφρά επαγγελματικά της Mercedes-Benz, στο πλαίσιο αντίστοιχου πανευρωπαϊκού δικτύου με την ονομασία «Mercedes-Benz Used 1». Πρόκειται για καλοδιατηρημένα ελαφρά βαν της μάρκας, ηλικίας έως 8 ετών από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας και μέχρι 250.000 διανυθέντα χιλιόμετρα. Όλα τα οχήματα Mercedes-Benz Used 1 παρέχουν πιστοποίηση ποιότητας και συνοδεύονται από πανευρωπαϊκή εγγύηση ενός έτους που καλύπτει όλα τα μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη για απεριόριστα χιλιόμετρα.

Στην ιστοσελίδα www.mercedes-benz/used1 μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες και να ενημερωθεί για τα τεχνικά στοιχεία, τον εξοπλισμό και το ιστορικό των διαθέσιμων μεταχειρισμένων ελαφρών επαγγελματικών της μάρκας.

Συνοψίζοντας, το πανευρωπαϊκό δίκτυο μεταχειρισμένων της Mercedes-Benz σκοπό έχει να προσφέρει στην αγορά αυτή υπηρεσίες εφάμιλλες της αγοράς του καινούργιου φορτηγού. Και οι άνθρωποι του ελληνικού TruckStore στην Κόρινθο πασχίζουν καθημερινά για αυτό το σκοπό, καθώς καλούνται να «βάλουν τάξη» σε έναν κλάδο που οι περισσότεροι έμποροι βολεύονται, κερδοσκοπούν και κρύβονται μέσα στην αταξία του. Ο μόνος… κίνδυνος για τον πελάτη του TruckStore είναι να πάει για μεταχειρισμένο και να φύγει με ένα καινούργιο Mercedes-Benz αφού θα έχει πειστεί πως μακροπρόθεσμα το όφελος μιας τέτοιας επένδυσης θα είναι μεγαλύτερο.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,