Μεγάλο ολλανδικό περιοδικό ανέδειξε το XF105 ως το «Φορτηγό της Χρονιάς», την ίδια στιγμή που στο Ηνωμένο Βασίλειο το CF85 απέσπασε για 11η φορά τον τίτλο του «Φορτηγού Στόλου της Χρονιάς».

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από εκτενή συγκριτικά τεστ όλων των κορυφαίων μοντέλων των επτά ευρωπαίων κατασκευαστών φορτηγών από μια ομάδα των επαγγελματιών οδηγών, το DAF XF αναδείχθηκε ως το καλύτερο για όλες τις χρήσεις.

Είναι η πρώτη φορά που το ολλανδικό περιοδικό για οδηγούς φορτηγών, το Truckstar, οργάνωσε το δικό του διαγωνισμό για το «Φορτηγό της Χρονιάς». «Από εκατοντάδες υποψηφιότητες από τους αναγνώστες, επιλέξαμε μια ομάδα αξιολόγησης από 21 επαγγελματίες οδηγούς. Πέρασαν τρεις ημέρες οδηγώντας και αξιολογώντας ενδελεχώς όλα τα κορυφαία, μοντέλα μεγάλων αποστάσεων, ειδικά για τα οδηγικά χαρακτηριστικά και την άνεση καμπίνας», λέει ο αρχισυντάκτης Arjen van Vliet. «Η δοκιμή κάλυψε όλα τα κορυφαία μοντέλα με τις μεγαλύτερες καμπίνες.»

Εν τω μεταξύ, κατά την παρουσίαση της εκδήλωσης των «Βραβείων Οδικών Μεταφορών 2012» στο Λονδίνο, το DAF CF85 βραβεύτηκε ως το «Φορτηγό Στόλου της Χρονιάς» για 11η φορά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ. Τα «Βραβεία Οδικών Μεταφορών» είναι τα κορυφαία βραβεία του κλάδου μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, που διοργανώνονται από το εμπορικό περιοδικό Motor Transport.

«Το CF85 χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, την οικονομία καυσίμου κερδίζοντας την αποδοχή του οδηγού. Η DAF προσφέρει το καλύτερο πακέτο για το διαχειριστή του στόλου, με κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και ηγετική after sales εξυπηρέτηση», ήταν τα συμπεράσματα των επιχειρηματιών μετά από σύγκριση με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές φορτηγών.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,