Για 30η φορά θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου στον νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου, η Διεθνής έκθεση Δομικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Οδοποιίας, «bauma 2013».

Από τις 15 έως τις 21 Απριλίου, το Μόναχο ζει και αναπνέει σε… ρυθμούς εργοταξίου. Σ’ έναν τεράστιο, υπαίθριο, νέο εκθεσιακό χώρο 360.000 τ.μ. εκτίθενται και επιδεικνύονται σε λειτουργία μηχανήματα και οχήματα του ευρύτερου κλάδου των κατασκευών, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης σχετικής εμπορικής έκθεσης. Είναι ενδεικτικό του μεγέθους και της σημασίας που έχει για τον κλάδο η έκθεση, ότι στην τελευταία το 2010, η bauma έθεσε νέο ρεκόρ το οποίο φέτος καλείται η ίδια να ξεπεράσει, με 3.256 εκθέτες από 53 χώρες και περισσότερους από 420.000 επισκέπτες από 200 χώρες.

Στις αίθουσες της έκθεσης παρουσιάζονται  μηχανήματα γεώτρησης, αντλίες, μηχανήματα και συγκροτήματα επεξεργασίας σηράγγων, μηχανήματα οδοποιίας καθώς και μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων, συσκευών, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών δομικών μηχανημάτων.

Κατά την διάρκεια της bauma θα διεξαχθούν σειρές διεθνών συνεδρίων και ημερίδων, καθώς και προγραμματισμένες συνεντεύξεις τύπου από εκπροσώπους των εταιριών που συμμετέχουν.

Σε εννέα -παρόλη την οικονομική κρίση στην χώρα- ανέρχονται οι ελληνικές συμμετοχές στην φετινή έκθεση: Dedoussis Engineering Ltd, Elastikes Enosis S.A., Eurobend S.A., Gal S.A., Galanos S.A., Iliatoras S.A., Iolabs S.A., Texnokat S.A. Vacom Vareltzis.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,