Μετά από μια δεκαετία επιτυχημένης διεθνούς καριέρας, ο Γιάννης Πασσάδης επιστρέφει στην Ελλάδα και στο τιμόνι της GM Hellas, σαν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, από 1ης Ιανουαρίου 2013.

«Χαίρομαι πραγματικά που επέστρεψα στην πατρίδα και βρίσκω την Opel στη θέση που την άφησα, στη θέση που της αξίζει, 1η  σε πωλήσεις, 1η  στην επιλογή των πελατών. Παρ’όλες τις δυσκολίες της αγοράς, η  μάρκα κατάφερε να μείνει στην κορυφή. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα ενός οράματος και μιας στρατηγικής που αναπτύχθηκε από τη GM 12 χρόνια πριν. Σύμφωνα με αυτή τη στρατηγική η ‘Διαφορά Opel’ έπρεπε να γίνει ‘αισθητή’ στον πελάτη. Η Διαφορά αυτή ξεκίνησε από το προϊόν  και υλοποιήθηκε μέσω της επένδυσης σε δύο βασικούς άξονες: α) το δίκτυο Διανομέων Opel και β) την εσωτερική δομή της εταιρίας.  Καθώς μοιράζεται το ίδιο όραμα, την ίδια φιλοσοφία και την ίδια στρατηγική με τους Διανομείς της, η εταιρία συνεχίζει να προάγει περαιτέρω τη μάρκα Opel, με κορυφαίες πρωτοβουλίες οι οποίες στοχεύουν στην εξυπηρέτηση-ικανοποίηση του πελάτη», δήλωσε ο νέος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της GM Hellas, Γιάννης Πασσάδης.

Ο Károly Wolf νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος GM Hellas, με μεγάλη εμπειρία σε θέματα διοίκησης δικτύου σε περιόδους κρίσης, μετά από παραμονή και πορεία 3 χρόνων στην Ελλάδα, παραδίδει την μάρκα στην 1η  θέση , επιστρέφει στην Ουγγαρία  και αναλαμβάνει  την θέση του Δ/ντος Συμβούλου, Opel Southeast Europe για ένα σύνολο 19 χωρών.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: ,