Από 1η Νοεμβρίου 2012 o κος Αντώνης Ευαγγελούλης ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Ο κος Ευαγγελούλης διαδέχεται τον κ. Μένη Σταθώρη που ήταν στο τιμόνι των επαγγελματικών οχημάτων από το Μάρτιο του 2009 και αποχωρεί από τον όμιλο της Daimler ανταποκρινόμενος σε μία νέα επαγγελματική πρόκληση εκτός Ελλάδος.

O κος Ευαγγελούλης έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Διαθέτει πολυετή πείρα στο χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου έχοντας ενταχθεί στην ομάδα της Mercedes-Benz Ελλάς από τον Ιούλιο του 1998, όπου ασχολήθηκε με τις πωλήσεις βαρέων φορτηγών ως σύμβουλος πωλήσεων. Το Φεβρουάριο του 2005 ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων Μεταχειρισμένων Φορτηγών στο TruckStore και στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2008, προήχθη σε Διευθυντή Πωλήσεων Βαρέων Φορτηγών στη Μercedes-Benz Eλλάς.

Ο ρόλος του στην εταιρεία θα είναι διττός, καθώς θα συνεχίσει να εκτελεί και τα καθήκοντα του Διευθυντή Πωλήσεων Βαρέων Φορτηγών.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: ,