Το Mercedes-Benz MobiloVan είναι το καινούργιο πακέτο κινητικότητας για τα μοντέλα Citan, Sprinter και Vito με πρώτη ταξινόμηση από την 1η Οκτωβρίου 2012, σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη.

Η Mercedes-Benz αποτελεί σημείο αναφοράς, μεταξύ άλλων, και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.  Η νέα εργοστασιακή εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan αποτελεί μια ακόμα απόδειξη και έρχεται να προσφέρει λύσεις σε περίπτωση βλάβης, γρήγορη επί τόπου βοήθεια και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως ρυμούλκηση ή αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Η νέα αυτή υπηρεσία αντικαθιστά το Mercedes-Benz MobilityGo και ισχύει αρχικά για κάθε καινούργιο όχημα για 2 χρόνια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ανανεώνεται, με κάθε Service το οποίο πραγματοποιείται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes-Benz, έως το επόμενο απαιτούμενο Service, και με μέγιστη ισχύ 30 χρόνια.

Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων και υπηρεσιών, το Mercedes-Benz MobiloVan περιλαμβάνει από οδική βοήθεια με επιτόπου μικροεπισκευές από τους μηχανικούς της εταιρίας έως την αποζημίωση για ταξί και έξοδα ξενοδοχείου αλλά και την παροχή οχήματος αντικατάστασης για επισκευές με περισσότερες από δύο ώρες εργασίας. Και όλα αυτά με απλή και μη γραφειοκρατική αποζημίωση σε τεχνικές βλάβες και προβλήματα εκκίνησης.

Το Mercedes-Benz MobiloVan εξασφαλίζει όχι μόνο τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματικό όχημα Mercedes-Benz, αλλά και την απόλυτη διαφάνεια σε ότι αφορά τα έξοδά του φροντίζοντας έτσι την κινητικότητα των πελατών και συνεπώς την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,