Για τους οδηγούς και τους funs της μάρκας, η Volvo Trucks δημιούργησε μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον σχεδιαστικό χαρακτήρα του νέου FH.

Εάν δεν μπορείς ακόμα να αγοράσεις το νέο Volvo FH ξεκίνα με ένα αξεσουάρ που θα στο θυμίζει! Η σουηδική φίρμα φρόντισε να λανσάρει μία κολεξιόν ρούχων και αντικειμένων για τις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινητιστή χρησιμοποιώντας υλικά και σχεδιασμό που εντυπωσιάζουν, όπως ακριβώς πετυχαίνει με την παρουσία του το κορυφαίο φορτηγό Volvo, το νέο FH.

Ο σχεδιασμός της συλλογής ξεκίνησε από «λευκό χαρτί», με τα διάφορα αντικείμενα να είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα, τη μορφή και τα υλικά του νέου FH αλλά ταυτόχρονα να εστιάζουν στις ανάγκες του οδηγού. Για παράδειγμα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει μοναδικά μπουφάν, ένα ρολόι χειρός, ένα φούτερ με κουκούλα, μπλουζάκια και άλλα πολλά που μπορεί να φανούν χρήσιμα σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Για τον ίδιο σκοπό έχει σχεδιαστεί ένα σετ ύπνου ενώ από τη συλλογή δεν λείπουν φυσικά μινιατούρες των νέων FH και FH16. Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο http://store.volvotrucks.com/

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,