Από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012, το υποκατάστημα και το συνεργείο ΜΑΝ της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., πρόκειται να μεταφερθούν από τη Λεωφόρο Νάτο, Θέση Καλιστήρι, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Όμιλος στην περιοχή Μαγούλα Αττικής, Θέση Πάτημα.

Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γραφεία, συνεργείο 800 τ.μ., αποθήκες ανταλλακτικών, χώρο προετοιμασίας οχημάτων και βρίσκονται πολύ κοντά στον οδικό άξονα της Αττικής Οδού (850 μέτρα από την έξοδο 2, Μαγούλα-Θριάσιο Νοσοκομείο).

Παράλληλα, για περισσότερο από τρεις δεκαετίες και εντός των ίδιων εγκαταστάσεων λειτουργεί γενικό φανοβαφείο 2000 τ.μ., με εμπειρία και τεχνογνωσία στην επισκευή, συντήρηση και βαφή κάθε τύπου φορτηγού και λεωφορείου αλλά και με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα οχήματα ΜΑΝ.

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή των φορτηγών και λεωφορείων MAN καλύπτοντας με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες υποστήριξης προϊόντων και πελατών πριν και μετά την πώληση.

Με αξιόπιστη και πελατοκεντρική προσέγγιση, η μονάδα ΜΑΝ θα συνεχίσει τη λειτουργία της εντός των νέων εγκαταστάσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέχοντας πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων φορτηγών και λεωφορείων, υψηλή ποιότητα εργασιών συντήρησης & επισκευής, υποδομές διακίνησης και πωλήσεις ανταλλακτικών, κινητή μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης και κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης που εξυπηρετεί τη συνεχή αναβάθμιση των παρερχομένων υπηρεσιών.

Διαβάστε Επίσης: