Σε ένα τεράστιο περίπτερο όπου θα φιλοξενηθούν συνολικά 120 οχήματα, η VW σε ρόλο σχεδόν… «οικοδέσποινας» θα υποδεχθεί το κοινό της έκθεσης με στόχο να το ενθουσιάσει.

Στη φετινή έκθεση η μάρκα επικεντρώνεται στην τεχνολογία Blue Motion, στα συστήματα 4κίνησης καθώς και στις εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς που μπορούν να προσφέρουν όλες οι τετρακίνητες εκδόσεις σε όλες τις σειρές οχημάτων της. Στον εσωτερικό χώρο της αίθουσας 12 η VW παραθέτει 31 οχήματα τα οποία καταλαμβάνουν 4.528 τ.μ. ενώ ακόμα 63 μοντέλα της με υπερκατασκευές από διάφορους αμαξοποιούς θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης.

Εκτός από τις πραγματικές λύσεις οικονομίας και απόδοσης που προτείνει η VW στους πελάτες της μέσω της τεχνολογίας BlueMotion η οποία εφαρμόζεται πλέον σε όλα τα μοντέλα, ο κατασκευαστής προβάλει το μέλλον των ελαφρών βαν για αστικές μεταφορές με το πρωτότυπο eT! Πρόκειται για ένα όχημα τύπου βαν με πολλαπλές δυνατότητες ως προς την διαμόρφωση του χώρου φόρτωσης που κινείται με τη βοήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Το παρόν θα δώσουν επίσης τετρακίνητες εκδόσεις 4MOTION όλων των μοντέλων VW, από το Caddy έως το Crafter. Πρεμιέρα θα κάνει το εντελώς νέο Caddy Cross Edition, μια «καθαρόαιμη» πρόταση οχήματος ελεύθερου χρόνου, που θα είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση Trendline, με το κοντό μεταξόνιο και με διαμόρφωση 5 ή 7 καθισμάτων. Χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες ελαφρού κράματος και ελαστικά διαστάσεων 205/50 R17, ειδική βαφή «Viper Green» ενώ είναι δυνατή η επιλογή του συστήματος τετρακίνησης 4Motion καθώς και του γνωστού κιβωτίου DSG. Όπως μαρτυρούν και οι πρώτες φωτογραφίες, το αμάξωμα του Caddy Cross Edition έχει δεχθεί την απαραίτητη προετοιμασία για ελαφριά εκτός δρόμου χρήση. Η νέα προσθήκη στη γκάμα εκδόσεων Caddy αναμένεται να ξεκινήσει πωλήσεις στις αρχές του νέου έτους.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,