Εξατομικευμένες λύσεις βασισμένες στα Movano, Vivaro και Combo θα παρουσιάσει στην ΙΑΑ η Opel. Θα δούμε, από 4κίνητο Movano μέχρι ψυγείο σε Combo.

Πέρα από την πλούσια γκάμα εκδόσεων και εργοστασιακών μετατροπών, η Opel προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε συνεργασία με πιστοποιημένους ειδικούς μετατροπής αμαξωμάτων. Κάποια από τα ειδικά μοντέλα θα εκτίθενται στο περίπτερο της Opel (D22), Hall 12.Πέντε εκδόσεις Combo (ανάμεσα στις οποίες ένα ψυγείο και ένα κλειστό van με εξοπλισμό καθαριστηρίου), τρία Vivaro (όπως ένα panel van με σημεία πρόσδεσης φορτίου) και πέντε Movano (μεταξύ των οποίων μία κλειστή έκδοση χαμηλού πλαισίου και ένα ανατρεπόμενο AWD για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας) δίνουν μία εικόνα της τεράστιας γκάμας εφαρμογών που προσφέρουν τα επαγγελματικά οχήματα Opel στην κατηγορία μικτού βάρους έως 4,5 t.

Όμως η Opel προχωρά ακόμα περισσότερο, προσφέροντας λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας. Θέλοντας να διασφαλίσει τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα Opel με ειδικά προσαρμοσμένο εξοπλισμό, η εταιρία συνεργάζεται με διάσημους, πιστοποιημένους ειδικούς μετατροπών. Για παράδειγμα, το Movano θα εκτίθεται στο περίπτερο της Opel στο Αννόβερο σαν ανατρεπόμενο με AWD. Οι ειδικοί της τετρακίνησης στην Oberaigner έχουν ενσωματώσει το σχετικό σύστημα.

Με μία πλούσια προϊοντική γκάμα και άριστη εργονομία, το Movano προσφέρεται επίσης για χρήση από υπηρεσίες διάσωσης και ειδικές ανάγκες μετακίνησης. Ένα πυροσβεστικό όχημα με φορητή αντλία που κατασκευάζεται από την Furtner&Ammer, ενώ η θυγατρική της Opel OSV (Opel Special Vehicles) έχει κατασκευάσει ένα ειδικά τροποποιημένο αστυνομικό όχημα βασισμένο στο Movano Combi με δύο περιστρεφόμενα καθίσματα.

Οι εκδόσεις Combo με εξοπλισμό καθαριστηρίου της Bott και το ψυγείο θα εκτίθενται επίσης στο περίπτερο της Opel. Το σύστημα ψύξης της Wükaro εντυπωσιάζει με τις μελετημένες λεπτομέρειες και προσεγμένες λύσεις του. Ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες, το σύστημα ψύξης διατίθεται ενσωματωμένο ή σαν σύστημα οροφής. Προαιρετικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν προστατευτικά, ψευδοπατώματα και ράγες ασφάλισης φορτίου.

Οι επισκέπτες της ΙΑΑ στο Αννόβερο θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα ειδικό σύστημα ασφάλισης φορτίου από την VanyCare στο Vivaro panel van με καμπίνα crew cab. Το van προσφέρεται επίσης με λύσεις εσωτερικού της Sortimo.

OPEL MOVANO

Το Opel Movano προσφέρει μία εξαιρετικά πλούσια γκάμα εκδόσεων – συνολικά 188, διαθέτοντας ένα μοντέλο σχεδόν για κάθε προφίλ χρήστη. Η γκάμα περιλαμβάνει panel van που διατίθενται σε τέσσερα μήκη και τρία ύψη οροφής, εκδόσεις combi, σασί και διπλοκάμπινα (crew cabs) καθώς και μοντέλα πλατφόρμες (σασί). Επίσης το εργοστάσιο διαθέτει οχήματα σαν βάσεις ειδικών μετατροπών ή βελτιώσεων και κάποιες ειδικές εκδόσεις – όπως με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα, ανατρεπόμενα και λεωφορεία.

OPEL COMBO

Πέραν της πλούσιας γκάμας μοντέλων, η τρίτη γενιά Combo διατίθεται με μία σύγχρονη οικογένεια κινητήρων (με έξι εκδόσεις βενζίνης, diesel και CNG) ενώ κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας σε ό,τι αφορά τη λειτουργικότητα και χρηστικότητα – κριτήρια που θέτουν νέα πρότυπα στην Ευρωπαϊκή κατηγορία Van-B.

Η πλούσια γκάμα του Opel Combo ικανοποιεί ένα μεγάλο φάσμα ατομικών αναγκών. Περιλαμβάνει δύο βασικούς τύπους αμαξώματος με κοντό και μακρύ μεταξόνιο (2.755/3,105 mm). Και οι δύο τύποι διατίθενται σε μορφή van σαν panel van ή σε επιβατική έκδοση 5θ – 7θ. Οι εκδόσεις με κοντό μεταξόνιο παραγγέλνονται επίσης με στάνταρ ή υψηλή οροφή.

OPEL VIVARO

Με παραγωγή 500.000 και πλέον μονάδων από το 2001 που λανσαρίστηκε, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή van στην κατηγορία του (επιτρεπόμενο συνολικό βάρος μέχρι 2,9 t). Προσφέρει επίσης μία πλούσια γκάμα εκδόσεων: van, combi, επιβατικά λεωφορεία και van ελεύθερου χρόνου. Το ευέλικτο όχημα μεταφορών συνδυάζει τη χαρακτηριστική καμπίνα του οδηγού με «οροφή Jumbo» με πρακτικότητα, λειτουργικότητα και οικονομία καυσίμου. Το Vivaro έχει μέγιστη χωρητικότητα φορτίου μέχρι 8,4 m3, ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1.207 kg και μπορεί να μεταφέρει με άνεση μέχρι εννέα επιβάτες. Διατίθεται σε δύο μεταξόνια, δύο ύψη οροφής και πέντε βασικές εκδόσεις (panel van, Combi, Tour, Life, πλατφόρμα (σασί).

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , , , ,