Το νέο φορτηγό διεθνών μεταφορών Stralis Hi-Way και το νέο Trakker με επανασχεδιασμένη καμπίνα είναι τα προϊόντα που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο περίπτερο της ιταλικής φίρμας.

 

Στο χώρο (2.000 τ.μ.) που θα καταλάβει η Iveco στην έκθεση του Ανόβερο, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν το πανόραμα της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της μάρκας, από τα ελαφρά μέχρι τα βαρέα οχήματα συμπεριλαμβανομένων των μικρών λεωφορείων, των λεωφορείων και των βαρέων φορτηγών για τον κατασκευαστικό κλάδο.

Φυσικά το νέο Stralis Hi-Way θα έχει την τιμητική του και οι άνθρωποι της Iveco θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν στον κόσμο τα πλεονεκτήματα που φέρνει στο κόστος χρήσης, στην άνεση, στην εργονομία και στην ασφάλεια. Άλλο σημαντικό προϊόν από την γκάμα του Stralis που θα δούμε στην ΙΑΑ είναι η έκδοση LNG Natural Power που κινείται με φυσικό αέριο σε υγρή μορφή και προορίζεται για διανομές μεσαίων αποστάσεων ή για νυκτερινές παραδόσεις εντός των τειχών της πόλης.

Η ανανέωση της γκάμας βαρέων φορτηγών της Iveco ολοκληρώνεται με το νέο Trakker που θα δούμε εκεί σε παγκόσμια πρεμιέρα. Το «σκληροτράχηλο» φορτηγό με τις εκτός δρόμου εκδόσεις του και βελτιωμένες επιδόσεις σε πολλά επίπεδα θα εφοδιάζεται αρχικά με κινητήρες Cursor 8 και 13 προδιαγραφών Euro 5.

Το παρόν στην έκθεση θα δώσει και η θυγατρική της Iveco μάρκα Astra με μια νέα έκδοση του HD9, ενός φορτηγού που εξειδικεύεται στο μεταφορικό έργο εντός των εργοταξίων.

Στα ελαφρύτερα οχήματα, θα δούμε τρεις νέες εκδόσεις του Daily εκ των οποίων η μια ηλεκτρική, κάποιες εκδόσεις του Eurocargo καθώς και το νέο minibus βασισμένο στο Daily. 

Ταυτόχρονα με τα οχήματα, η Iveco θα παρουσιάσει φυσικά και νέα γκάμα κινητήρων Euro 6, που κάνουν χρήση της τεχνολογίας SCR και πιο συγκεκριμένα του συστήματος «High Efficiency SCR» το οποίο αποτελεί πατέντα της FPT Indystrial.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , , ,