Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου θα αναδειχθεί ο καλύτερος νέος οδηγός φορτηγών της Scania για το 2012. Ο νικητής θα κερδίσει, εκτός από τον θαυμασμό, ένα ολοκαίνουργιο φορτηγό Scania R αξίας 100.000 ευρώ.

Περισσότεροι από 17.000 οδηγοί έλαβαν φέτος μέρος στον διαγωνισμό της Scania σε όλη την Ευρώπη. Μετά από διαδικασία αρκετών μηνών σε κάθε χώρα, 24 φιναλίστ θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στο Sodertalje της Σουηδίας, για την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού που θα παραλάβει το βραβείο «Young European Truck Driver 2012». Μεταξύ αυτών και ο «δικός» μας, Έλληνας οδηγός, Βασίλης Ταμπουρατζής.

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί θα ξεκινήσει η διαδικασία για τους 18 οδηγούς που θα βρεθούν στην εκκίνηση, μετά τα προκριματικά που θα γίνουν μια ημέρα πριν, την Παρασκευή. Η διαδικασία θα οδηγήσει τρεις από αυτούς στον τελικό που θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι. Ολόκληρη η μέρα του διαγωνισμού θα καλυφθεί διαδικτυακά στο scania.com/YETD.

Την ίδια ημέρα επίσης η Scania θα ανοίξει τις πόρτες του εργοστασίου παραγωγής των σασί από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 προκειμένου το κοινό να δει από κοντά το πώς συναρμολογούνται τα φορτηγά και τα λεωφορεία της μάρκας. Τέλος θα υπάρξουν δραστηριότητες για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, με την Scania να υπόσχεται μια αξέχαστη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,