Η Evobus Ελλάς δείχνει έμπρακτα τον σεβασμό της στο ελληνικό κοινό λανσάροντας μια νέα ιστοσελίδα για τη μάρκα Setra, στα πρότυπα της αντίστοιχης γερμανικής.

Ακολουθώντας το πρότυπο και τη σχεδίαση της γερμανικής ιστοσελίδας της μάρκας, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο του 2011, η νέα ιστοσελίδα της Setra για το ελληνικό κοινό, www.setra.gr, είναι πλέον πραγματικότητα. Το φωτεινό και φιλικό για το χρήστη περιβάλλον καθώς και οι πλούσιες και σχολαστικά προετοιμασμένες πληροφορίες φέρνουν με μεγαλύτερη σαφήνεια στο προσκήνιο τη μάρκα της Daimler.

Εκτός από τις ολοκληρωμένες προσφερόμενες υπηρεσίες, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις τρεις προϊοντικές σειρές της Setra TopClass, ComfortClass και MultiClass. Με ένα μόνο κλικ εμφανίζονται στην οθόνη όλα τα τεχνικά δεδομένα και στοιχεία του κάθε οχήματος γρήγορα, εύκολα και με μια σαφώς δομημένη διάταξη. Οι μεγάλου μεγέθους εικόνες και τα βίντεο υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα των λεωφορείων της Setra, παρέχοντας μια ζωντανή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα.

Στην ιστοσελίδα www.setra.gr η χρονοβόρα αναζήτηση των επιθυμητών πληροφοριών είναι περιττή. Στην αρχική σελίδα οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλα τα τρέχοντα νέα, τα νέα highlights καθώς και links γρήγορης μετάβασης. Η μπάρα πλοήγησης καθοδηγεί τους επισκέπτες με ένα ξεκάθαρο και δομημένο τρόπο στις επιλογές πληροφόρησης που προσφέρονται, όπως συμβουλές, συνεργάτες πωλήσεων, After Sales και υπηρεσίες OMNIplus καθώς και πληροφορίες για την ιστορία της μάρκας Setra. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες, μέσω του τομέα «Λήψεις και υπηρεσίες», να κάνουν λήψη των προσπέκτους και των τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων. Τέλος μπορούν να επισκεφτούν το online κατάστημα προϊόντων της Setra και να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους αντικείμενα από τη μεγάλη συλλογή της.

Διαβάστε Επίσης:

 

Tags: , , ,